HALLÅ HUSET!

En liten man kom trots landsortsbelägenhet och ringde på dörren med det här paketet alldeles nyss.

IMG_5341

Nu har jag stora problem. Jag vill hemskt gärna fokusera på kamerainstallation hasta pronto men har återigen datorproblem. Nya sådana. Grafikkortet verkar ha pajat alldeles av sig själv och jag har numera randig skärm. Det är skitsvårt att pilla med grafisk layout när man har fina regnbågsfärgade ränder på skärmen.

Och så har jag lite andra saker att göra som de där ränderna hindrar mig från att göra.

Fatta hur svårt det är att prioritera nu. För mitt i allt det här är det dessutom upptakt och förberedelser för kvällens Hollywoodfruar (tyckte jag såg på reklamen att Puma Swede dyker upp idag, en orgie i Perssonskt excorsism får man anta?).

Hur gör jag nu då?

0 thoughts on “HALLÅ HUSET!

 • Tina Johansson says:

  Ber du oss om teknisk support?
  NU blir jag orolig!
  Finns det inte en enda liten äppleprodukt i ditt hushåll som har ett fungerande grafikkort?

  Oj då! Puma Swede och Gunilla Persson i samma tvkamera! Ska bli spännande att se!

 • Som du kanske förstått läser jag med stort nöje din blogg. Men ett inslag borde jag hoppat över. Det var den där dagen du gjorde reklam för diverse obcena TV-program, och jag tänkte….jag kan väl kolla en gång då…..och där är jag nu. För första gången i mitt relativt långa liv, följer jag 3 mer eller mindre konstiga såpor. Och ikväll, snarare varje tisdag, är det extremt…….tv från 19.30 (halv åtta hos mig såg jag redan innan, så den kan jag inte skylla på dig) – 23.00 Hur f-n kunde det bli så här…??????

 • Jag hade beställt nytt grafikkort på internet (byter man det själv på Apple?) för att sedan fokusera på installation av spionkamera.

  Ser verkligen fram emot i kväll, tror upplevelsen kan nå nya höjder 0_0

 • Ur beskrivningen av kvällens program “I ett tillstånd av glädje över en lyckad inspelning lyckas Gunilla nita sin filmare mitt i plytet.”
  Enda anledningen till att jag tittat tidigare är att det är så roligt att läsa kommentarerna hos dig, men denna beskrivning gjorde mig lite nyfiken …
  -Hur yttrar sig din glädje?
  -Jag nitar folk.
  🙂

 • Åh jag sitter på Arlanda och skall gå på flyget just då så missar de idag med, tur jag har semester resten av veckan med så jag hinner titta ikapp mig 😉

  Tycker det inte är illa 1 vecka i Turkiet o han med sammanlagt 1,5-2 timmar på 2 olika stränder plus att jag inte shoppat något förutom 1 flaska granatäppledressing lr om det var granatäpplevinäger, är väl typ det jag shoppat förutom dryck till maten. Kan ju säg att affärsutbudet inte var speciellt stort och inte hade jag råd o lägga över 10 000 på ett klädesplagg, smycken lr mattor. Dessutom blev vi lite blåsta av guiden som var totalt värdelös som mer lr mindre sa att det finns inget att göra förutom diverse bussutflykter, av dessa var 1 resa obligatorisk men resten hade kunna kvitta… Inte ens stadsmuren med shoppingmöjligheter var något att ha, för vem hinner titta runt hos försäljare på 1 timme när man vill hinna kolla utbudet innan man ev vill handla…. Så vi har typ tillbringat 65% av tiden på att åka runt i en bussjävel inklusive stop för besök hos juvelerare, skinntillverkare o mattillverkare och 10% till att äta frukost, lunch o middag, 5% på spa först turkiskt bad som avslutades med en 20 min massage som sedan utökades till 4X 90 min massager resten av tiden gick åt att spendera på att försöka sova på stenhårda sängar så kan vi nog summera veckan i Turkiet

  • Det låter INTE som en avslappnad resa, det måste jag nog säga. Åker man en vecka så, då vill man ju ligga på rygg och läsa eller möjligen strosa runt och shoppa. Herregud.

    • Men men sitter nu på flyget mot gbg iaf o sen bara det värsta av allt köra hem oxå för syrran kör inte bil sen typ 15 -20 år tebaka o morsan har lite dåligt mörkerseende så kvar blir bara en trött jag

     • Hemma i MIN SOFFA igen som jag saknat den och min sköna säng o kuddar ❤️
      istället för de där hårda hotellsängarna vi sovit i nu en vecka, varit på 2 olika hotell dessutom under veckan och haft 3 olika rum med hårda och hårdare sängar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.