Dagens Hund

Stor älskar att pussas, Liten är inte lika bra på det eftersom hans pussar brukar involvera tänder.

Ni vet ungefär som när man var fjortis och blev glad över lite hångel från snyggot i grannklassen och så visade det sig att han antingen var en a) tungvispare b) tandskallare eller c) bara hade jävligt pissig andedräkt. Liten är en tandskallare. Kan inte pussas utan att bita lite osexigt i läppen.

Stor däremot är en helfransk kyssare trots att han är portugis.

Screen Shot 2014-04-24 at 10.44.15

Ibland hinner man stänga munnen, ibland inte. Hinner man inte så får man en tunga på gomseglet.

Man skulle kunna tro att det krävs matrester runt munnen för att få den här specialbehandlingen, men icke. Jycken pussas både på kommando och alldeles frivilligt.

Jag råkar tycka att det är rart.

Dessutom är det ganska trevligt att bli pussad av någon.

För han den där jag är gift med är inte alls lika generös med sina pussar.

0 thoughts on “Dagens Hund

    • Verkligen. Fast de har även hela möbler och inte en enda nerdregglad sko? De kanske till och med kan ha vita kläder i mer än två sekunder utan att få tassmärken?

     • Där har du en poäng. Jag har en vit jacka till jobbet. Den tar jag av utanför huset och knölar ihop ovanför huvudet innan jag öppnar ytterdörren. Det gäller att gå in i allt hundrelaterat förberedd. Jag kanske lyckas en gång av tio 🙂

     • Jag har en drös vita jackor, alla är båtjackor. Hur man tänker där när man dels blir skiten på båt och dels har två hundar på båten är ren och skär idioti. Men de är snygga. I cirka fem minuter efter tvättning.

      Jag är däremot grymt avis på de som kan ha vita jeans. Jag har ett par. De använde jag den enda sommaren i modern tid som jag var mellan hundar. Vita jeans går fetbort med hund. Eller ja, om man nu inte har eeeeextremt väluppfostrad hund 😉

 • Dotterns Golden är lika generös. Men han vill helst slicka/nafsa lite i öronen . Inte alldeles smärtfritt jämnt. Men underbart att någon vill visa kärlek så mycket!
  Min man är inte så spontan i sina ömhetsbetygelser

 • Sååå underbart med massa hundpussar 🙂 Du, det kan aldrig bli för många hund bilder, så kör på bara, barasåattduvetifallduintevisste 🙂

 • Det var värst vad alla talar om hundpussar… Är det BARA du och jag som minns snyggot i grannklassen eller…??? I mitt fall smakade han Bafucin… 🙁 Tar hellre en hundpuss!!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.