Vilken tajming!

Den här dök just upp i mitt Facebookflöde.

Screen Shot 2014-02-09 at 8.27.25 PM

Läs artikeln och njut.

Sen skulle jag kunna lägga till femtioelva punkter till förvisso, men det är ju jag det.

//Gnällkärring70

0 thoughts on “Vilken tajming!

 • ASG

  Har iaf 2 st FB vänner som kör stenhårt på nr 5 :p

  Får nog snart fundera på vad jag har för folk på fejjan :p

  Vet där e några iaf jag tycker e jobbiga med sina statusar fast vet knappt vem som e värst fotografen som blir fotograferad när den fotograferaroch bilderna läggs upp på fejjan och kommenteras och gillas alltid om hur fina bilderna är av varandra lr Husbilssemestern med stautsar om husbilen jämt o ständigt

 • Min tjugoåriga brorsdotter är en sådan där som gärna skriver saker i stil med “trött på facebook och falska människor”, “fan vad less jag blir på folk som ljuger!”, “Dags att lägga ner det här med facebook, trött jag blir på vissa människor” osv (men har aldrig inaktiverat sitt konto eller tagit bort FB.. hehe). Eller sådana här (som ikväll..):
  “Mysdag gånger 1000 idag heeela dagen med min underbara jätte perfekta älskling!! Nu blir det lite fika och sen bara fortsätta att mysa!! <3 "

  Han har självklart kommenterat inlägget med: "Du är så underbar! Älskar såna här dagar Love you! " och hon har svarat i kommentarerna att hon älskar honom sååååå mycket mera. Sådana pussisnuttstatusar med tillhörande kommentarer kommer nästan dagligen och de har varit tillsammans i 1,5år nu så.. tänk mängden statusar av den sorten. 😉

  Och ja – ska jag läsa sådant dag ut och dag in så måste jag ju dela med mig av det här, bara för att! ;p

 • Du verkar ha hängt på Facebook hela dagen…
  Det finns bra saker också.
  Som att man faktiskt har lite hum om vad vännerna pysslar med.
  Som att man håller kontakt med folk från förr och folk man annars inte känner jätteväl.
  Som att man lär känna folk lite bättre.
  Som att det är lite mysigt.
  Å så finns det en liten pil överst till höger vid varje inlägg där man kan välja bort den typen av inlägg, exempelvis att inte se flera inlägg om Candy Crush, eller om “gilla om du är emot cancer”.

  • Jag vet, och jag håller med. 90% av mina FB-vänner är ju faktiskt riktigt roliga. Men det är ju de där tio procenten som retar livet ur mig, särskilt efter “elvispincidenten”. Idag har jag varit mer aktiv än vad jag varit det senaste halvåret, men jag måste rensa bort de där procenten som retar livet ur mig. Eller bli på allmänt bättre humör och mer tålmodig. Förlåt? 🙂

 • Men du, blocka bort deras inlägg bara. Då får personerna inte reda på det och om du vill så kan du fortfarande kika in hos dem, bara för att kolla om elvispen fortfarande fungerar.

 • Jag rensar mitt konto med jämna ojämna mellanrum.
  Fast jag tycker nog mina vänners statusuppdateringar är ok.
  Någon enstaka som älskar varandra i var o varannan status fast det är ok, min egen make skulle aldrig skriva något sånt på mina uppdateringar.
  Då skulle jag vara övertygad om att han varit på bortamatch 😉

  Vi är liksom inte gulliga med varann på det sättet.

  • Hah! Som vi. En gång skrev vi någon gullegullstatus till varandra för att kolla hur många som reagerade, men de flesta trodde det var facerape 😉

   • Jadu , vi är såna där asjobbiga som småhugger på varandra i tid o otid. Kanske har blivit lite bättre med åren.
    Men de som inte känner oss tror nog skilsmässan hänger i luften 😉
    Appropå facerape, för en tre – fyra år sen “lånade” sonen då ca 15 år min telefon och statusuppdaterade:
    Hemma från doktorn , det blir till att knapra penicillin i några veckor, har dragit på mig gonorré. Så trist!

    När jag upptäckte “min”status lät jag den vara kvar. Tyckte den var ganska kul.
    Också ännu roligare var det att vissa vänner trodde det var sant 🙂

    • Hahahahahaha jag dör av skratt. Just gon)orré är ju något man bara får en släng av sådär. Älska sonen.

     Och då är vi lika. Vi har vissa som inte tycker det är så himla roligt att umgås med oss eftersom det är rätt högt i tak när vi pratar med varandra, men det var värre förr. Har en kompis som sjunger “love is in the air” så fort vi blir högljudda, han sjunger den rätt mycket. 😉

 • Jag ligger risigt till inser jag. Men det är min HOBBY att gnöla på snö och gråväder! Se det så här, så länge jag gnäller på snö och mörker slipper ni risken att jag börjar babbla om cup cakes, shabby chic-fynd och kjamizar.

 • Haha var tvungen att dela den på min sida 🙂
  När sonen och hans dåvarande flickvän var ihop var det ett evigt pussinussande och ääääääälskar dig, tack för den här dagen bästa pojk/flickvännen osv osv i all evig oändlighet. Till sist fick jag hinta sonen om att man behöver inte outa HELA livet och alla känslor på fejjan. Numera är det väldigt mycket lugnare på den fronten iofs är han inte ihop med flickvännen längre ……
  Har bl. annat en arbetskamrat som gör det och det är jääävligt irriterande, för att inte prata om deprimerande för han har aldrig något kul att säga utan bara trista deprimerande saker om hur jävligt livet är mot honom.

 • Är det bara jag som gillar Facebook? Och alla roliga och intressanta grupper, just nu har vi en tråd om skolan och vi delar erfarenheter och råd mellan oss mammor, utlänningar som vi är är detta land. För oss är det ett fantastiskt forum för att behålla kontakten med våra vänner och familj! Kom igen brudar, jag gillar alla väder-rapporter, hundhistorier och bästa/sämsta restaurang, cafe etc rapporteringen. Sådetså!

  • Jag är med dig Tinna!
   För oss med vänner/familj på distans är det perfekt!
   Allt går att styra, även fb-kontots inställningar!
   Stoppar man in allt gullande och alla jefla spel i gruppen “bekanta” slipper man det i flödet.

 • Lysande. Särskilt punkten där man förväntas fråga vad som är så eländigt. Gör jag aldrig, så det så. Vissa vänner har jag blockat för att slippa se deras uppdateringar. Men det finns mycket bra också. Jag är med i en sluten grupp för lagottoägare till exempel. Då slipper mina “vanliga” vänner se alla foton på min perfekta hund:) . Alla kanske inte är lika frälsta som jag. Konstigt nog.

  • JA! Jag frågar heller aldrig. Övermindödakropp.

   Slutna grupper är skitbra, när det gäller allt. Men särskilt hundar faktiskt 😉 Nu tycker ju inte jag att det KAN bli för mycket hund på FB, men det är ju jag det hehe.

 • Äsch alla vill se min hund 😉 hela tiden….
  Daisy som råkare vara VÄRLDENS FINASTE Cao eller Porty som ni kallar dom – hon har rätt att förevigas på Facebook varje eviga dag! Daisy for ever …
  Fan Vic jag kan inte pilla in något foto här!

  • Jamen jag tycker ju inte det kan bli för mycket hund. Men att Daisy är världens finaste måste vi nog bråka om lite hörrö.

   Hon kan möjligen få vara finaste tik. För här är faktiskt finaste hanarna 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.