Men…dra mig baklänges!

Jag har inte dött (bara nästan). Först somnade jag MITT I PROGRAMMET igår. Hann se att det blev Tobias och Mia. Sen sov jag som en sten.

Imorse vågade jag inte titta på varken internätet eller kommentarer utan fick ligga med lurar på mig i svinottan och kika på den kvarten jag missade igår.

ÄR DET MÖÖÖÖÖJLIGT?

Jag är mållös! Och arg. Heligt förbannad.

För det första trodde jag inte att det paret skulle få en enda röst. Chock nummer ett. För det andra trodde jag att jag skulle få ett slaganfall när han inte bara släppte bollen, han kastade den verkligen vidrigt demonstrativt.

Ett AS!

Som jag önskar att Anja hade hivat sin boll. Som jag önskar att hon hade fattat att en snubbe som slänger ut sin tjej efter tio veckor i spelet faktiskt inte är ett jävla dugg pålitlig.

Idag kollade jag Aftonblaskan, han hade legat i hårdträning inför Paradise genom att maratonkolla den norska och danska säsongen.

Jomensåatte…för Paradise går ju verkligen att träna på. Ungefär som skidåkare på elitnivå kör höghöjdsträning. Eller INTE ALLS. Men han var övertygad om sin egen förträfflighet och att det var anledningen till att han vann. Det och att produktionen ville ha honom kvar för att han inbillade sig att han var den som gav reklamintäkter. Just för att han hade koll och hade hårdtränat. Självgod much?

Jag fick inte abstinens. Jag fick ett vredesutbrott och vill hajfajva honom i ansiktet med en STOL.

Som sagt, Gunilla Persson framstår nu som Moder Teresa, och Jeppe ÄR djävulen.

Niklas och Samir är mina idoler. Jeppe är ett as. En amöba. Ett kvalster på en amöba.

Och jag kommer inte klara att läsa kommentarerna förrän jag slutat vara arg.

Mvh // Hon Som Inte Har Ett Liv Och Engagerar Sig På Tok För Mycket I PH

0 thoughts on “Men…dra mig baklänges!

 • Jag trodde du var i chock, eller hade abstinens, och att det var därför det var så tyst från dig idag.
  Skönt att du nu gett ifrån dig ett livstecken, så jag kan sluta oroa mig!! 😉

 • Jag tog över alla raster på jobbet idag för att deklarera mitt hat över Jeppe!!!! Haaaaat… nästan narkolepsiskratthata …..
  Go Niklas och Samir lixom!
  Guuu va jag skrattade när Aina sa att hon hoppades att han skulle dö ensam, olycklig och utan hans hund. Jag tror aldrig att jag hört en människa mena något SÅ mycket!

  • Mmm *rodnar* jag skäms JÄTTEMYCKET för att jag somnade mitt i programmet men jag var tydligen trött. Men lite pluspoäng för att jag erkände det? Och sen sköt jag ju bara upp hyperventilerandet till morgonen…

 • ..och nu kommer motvallskärringen: Jag har tittat i exakt 4, 5 minuter på PH..totalt. Fram till sista programmet. Som jag halkade in i de sista 25 minutrarna.

  Flickor, rätta mig om jag har fel: den där jävla Jeppe har ju, från DAG 1, deklarerat att han är där för att SPELA SPELET. Han har oavbrutet tjatat om att han tänker ta hem allt och han gör allt för att kunna göra det.

  Så visst, han är ett as, men trodde lilla Aina att han skulle bli omvänd den sista timmen i programmet, eller vadå? Sorry, men hon var nog lite för blågögd där. Det tog mig 2 sekunder efter att ha slagit på tv:n, att inse att han är ett rövhål som man inte ska lita på, så det var uppenbart att han skulle göra som han gjorde.

  • Jamen GIVETJÄVLAVIS. Väljer man bort sin partner efter tio veckor för en finalplats så är man inte pålitlig, men man kan väl få drömma om andra scenarior.

   Jag trodde såklart att han skulle vara ett svin, även om han var ett korkat svin som “bara” tog 200k om han nu gick och vann, men det fanns inte en janne att jag trodde han skulle vinna eftersom alla tyckte att han var ett as…vad hände där liksom?

 • Lite allmänbildning i dessa OS-tider.
  Maria Pietilä Holmner är en alpin skidåkare som oftast kallas Maria PH, kanske för att hon har ett namn som både kan vara lite svårt och långt att säga och dessutom svårt att stava, men främst för att man bara brukar använda förnamnet när man kommenterar och Maria är ju inget ovanligt namn.
  Hon är en av dom som faktiskt har medaljchans i OS, så det kan nog snackas endel om henne de närmaste veckorna… Så nu vet du vem det är om det skulle vara så att lite sportnyheter skulle råka komma din väg, OS börjar i dag nämligen. 🙂

  • Ehhh…är det OS nu alltså? Och PH är svensk? Jag har verkligen noll koll. Du vet ju att det bara tittas på hembrännare/guldvaskare/stora maskiner/andra världskriget här. Dvs inget som inte går på Discovery, förutom aktuellt och rapport. 🙂

   • Tänk att jag misstänkte faktiskt att du inte skulle ha riktigt koll på att OS börjar i dag! 🙂
    Men nu vet du!
    Misstänker att du inte vill att jag refererar OS för dig i utbyte, nu när du ju skulle referera såpor åt mig… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.