Vojne vojne

Igår morse var jag tvungen att byta från vanliga glajjor direkt till läsglasögon för att överhuvudtaget se texten på datorn. Jag brukar klara mig ett tag genom att bara skippa de vanliga, men icke igår. Vilket antagligen betyder att jag behöver nya läsglajjor igen, men det problemet funderar vi på en annan dag.

Imorse knäppte det i knäna när jag reste mig från sängen.

Det är nu det börjar alltså. Resan mot förfallet.

Mormor 98 år är banne mig spänstigare än vad jag är.

Och exakt dubbelt så gammal.

Hjälp?

0 thoughts on “Vojne vojne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.