Nu menar jag business

Eller så lägger jag av och lämnar in.

Nu skall jag testa det där jäkla pulvret på allvar i en vecka, om jag så skall snorta det genom näsan. Det känns inte som att det är så lång tid kvar tills jag måste visa min kesoröv om jag inte lyckas gå ner mina fem kilo och kunna knäppa mina byxor utan att få syrebrist.

Invägning idag. Pulver till frulle, lunch, middag och kvällsmat. No more rysk yoghurt oavsett hur mycket abstinens jag får. Det blir 500 kalorier per dag.

Min plan är att kunna gömma mig bakom en lyktstolpe om ett par månader med enbart nästippen utstickande. Och om inte det händer och jag fortsätter gå upp i vikt så kommer jag få leva i spandex och OnePiece resten av livet. Kanske bli den första vita kvinnliga sumobrotterskan.

Godmorgon.

sumo copy
Kommer helt klart behöva ny BH, annars är tuttarna inte helt olika dagens.

0 thoughts on “Nu menar jag business

  • Shit, vilket datum sa du för visning av rumpan???? Gjorde mig visst inblandad i det… Kan vi få kontakt på något sätt (förutom detta) och gå ut och powerwalka tillsammans??? Är urdålig på sociala medier men du vet kanske mer än jag… Hoppas 🙂

    • Det beror ju på var du bor 😉

      Update: Jag skall inte svara på kommentarer när jag är trött. Sociala medier var det ja. Jo, man kan såklart sporra varandra virtuellt, men då har jag en tendens att fuska haha. Jag måste klura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.