Nu är jag ännu mer glasögonförvirrad

Och imorgon måste jag ha bestämt mig.

Bloggens röster är fyra på Porschebågarna, och en på piloterna. De som sett mig i verkligheten har lagt tre röster på piloterna, och fyra på båge nummer två.

Alla har alltså exakt lika många röster.

Det är kört. Jag måste fatta beslutet själv. Och jag har inte en jäkla aning. Mitt liv hade varit så mycket enklare om de inte hade slutat tillverka min gamla båge. Men jag inser ju att jag måste ha reserver, eftersom livet tar tvärstopp utan glasögon. Halvblind med fylleseende utan att ha druckit en droppe är ju en ytterst obra kombination. Så jag får väl välja två då. Kanske. Inte ens det har jag bestämt mig för.

(Jagärsåavundsjukpåmakensögonoperationattjagvilldöööööö)

Då kommer nästa fundering. Jag har ett par slipade solglasögon. Inser att livet skulle bli innehållslöst, bokstavligt talat, om det händer något med dem med. Så en reserv där också skadar ju inte.

Idag har jag dessa:

20130702_183019_resized

Blå spegelglas.

Det finns inte ens chans att jag meckar och byter båge där med, nu är det bara färgen jag funderar över.

20130702_161026_resized

Orangerödrosa…eller…

20130702_161132_resized

…gröna?

Tant börjar misströsta. För många val, och sådana där val som är tråkiga. Inte som att gå ut och välja skor.

Det klarar jag på alldeles egen hand. Frågar man maken skulle han säga att just skoköpande är något jag excellerar i.

0 thoughts on “Nu är jag ännu mer glasögonförvirrad

 • Ge dig kvinna!! 😛
  Om jag ska bli lite “roligare” får du allt hitta ngt mer neutralt 😉
  Kanske skulle funka med ett par helt normala utan en javvla massa färger… eller????
  Åååå vad jag känner att jag åker rakt ner i skräpen nu 🙂
  …kram 😉

  • Hahaha…i skräpet åker du bara när du skriver om träning.

   VAD kan vara mer neutralt än pilotsolisar? Och okay då, det finns med silver- och guldspegel också. Med tanke på att du alltid piper om för mycket färg så är det inte läge att säga att jag köpte knallgula Doc Martens igår antar jag :-p

    • Jag får en känsla av att du inte tycker att jag klär mig för min ålder? De kommer passa svinbra till mina blommiga jeans ju. Vad tycker du jag skall använda, mögelgrönt, barkbrunt och mossgrått? :-p

     • Sistachansentantlila???? 😛
      Nä, men man kan ju begränsa sig till några färger i taget…eller? Har inget med din facila ålder på 25+ att göra 🙂

      Fast jag skulle själv mer än gärna använda dom färgerna du nämnde 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.