Jag dog och hamnade i jeanshimlen!

Men HUR ofta hämtar man ett paket med så här många jeans? Jag vill lägga mig och rulla mig i dem. Kissa revir på dem. Känner mig som måsen i “Hitta Nemo”…Mine Mine Mine!

Dessutom är de så sköna att det inte känns som jeans. Det ser ut som jeans, men känns som mjukisbyxor. De är tajta där de skall vara tajta, men över magen är det stretchigt…jääääättestretchigt. Så man kan böja sig fram och äta precis hur mycket som helst utan att det känns som att man har pianotråd runt magen som snörper åt.

Lycka i ett svart paket!

pleasehimlen

Älskade älskade Selected Style

Denimshorts Please

Khakishorts Please

Bredrandiga jeans Please

Ljusblå smalrandiga jeans Please

Blommiga jeans Please

Rosa jeans Please

0 thoughts on “Jag dog och hamnade i jeanshimlen!

     • Jo det ska jag, visste inte att du visste 😉 åker nästa lördag den 29. Är bara borta en vecka, hade gärna varit borta 2 men ibland funkar det inte med jobbet.

     • Hon den däringa Brommadamen skrev ju ett inlägg (eller om det var kommentar) om att hon skulle möta upp tjejen hon träffade förra året i Turkiet med sonen. Var inte SÅ svårt att fatta att det var du 😉 Men var det en hemlis? För isf har hon redan outat dig.

     • Ok, det har jag missat att hon har skrivit. Nej det var inte hemligt alls blev bara överraskad att du visste. Trodde kanske att det var vår bh-resa du menade 😉 Skulle verkligen behöva nya, fast jag kanske tar mig en sväng själv, ska ju tillbringa tid i Stenungsund en tid framöver i jobbet.

     • Hon skrev inget namn, men det var ju inte så svårt för Tråkiga Bordet att fatta 😉

      Så fasen heller att du åker på BH-resa själv. Jag hänger på. Säg bara när så är jag redo. Förresten. En kompis hälsade på igår och rekommenderade den där jäkla pizzerian hos dig. Ska vi börja med en bit mat? Jag är borta vecka 27 men i Gbg hela juli (på veckodagarna).

     • Märks det att jag inte har någon som helst arbetslust 😀 Ska strax gå hem.
      Ja, vi tar en träff i vår “världsberömda” pizzeria, så kan vi planera bh-resan.Jag är i Turkiet v 27 men jobbar v 28 o 29 så då kan vi ta det.

     • Haha…vem har arbetslust? Jag har en vallningsattack så jag bestämde mig för att skriva en klimakteriemanual på bloggen istället. Naken.

      Vecka 28 eller 29 blir perfekt ju. Jag skall ju på det där horribla bröllopet vecka 27, kan jag haka på till Turkiet istället?

  • De är stora i storlek. Jag har M, Mona har S…du kan väl knappt behöva ngt nu heller. Du får komma och prova, jag har en miljon par. 🙂
   De är “tajta” men så jäkla stretchiga att man får plats med ett ben till utan att det syns. Ljuvliga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.