Ninaninananinanananinaaaa…nininananaaaa…

Dagens boktips – Pulitzernivå helt enkelt.

Min svåger fyllde år i fredags, och igår hittade jag den perfekta presenten. Min svåger är en jäkligt hurtig norrman, en sån där som tar skidorna till affären på vintern och åker på guttetur och tältar med sin femåriga son i ett par dagar lite då och då. När han och min sjukt lata syster hade sin första dejt tog han med henne på “hyttetur” (dvs åka skidor på längden och tvären i fjällen och tälta i flera nätter). Ingen trodde att det skulle bli en långvarig relation efter den turen, eftersom syrran är/var så lat att hon hellre tittade på en repris av Bingolotto om batterierna i fjärrkontrollen var slut, för att hon faktiskt inte orkade resa sig från soffan och a) hämta nya batterier eller b) byta kanal på TV:n. ALLA norrmän är löjligt hurtiga, men det här specifika exemplaret slår alla rekord. Han gick till och med i “skogsskola” (typ Mulleskola fast norskt gymnasium).

Till en person som är så himlans norskt hurtbullig är ju det här den perfekta presenten. Kan något vara mer macho än att åka skidor på första dejten? Med Ringnes i ryggsäcken?

bild(2)

Asrolig bok. Det fattar väl alla att nakna brudar och alkohol är en oslagbar kombination. Björn Borg-look aliken på bilden har ju till och med lyckats snärja snyggbrudar. Men det krävdes nog väldigt mycket alkohol i hans fall. Till tjejerna alltså, de var ju helt klart tvungna att supa honom snygg.

Väldigt bra tips för svågern för att få syrran att vara mer naken. Och på pickalurven.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.