Apropå garderoben?

Är det vansinnigt hybrisigt eller är det mer demens att jag skrattade ihjäl mig precis nu åt mitt eget inlägg? Som om jag hade glömt hur orimligt ovärdigt och frustskrattroligt det var, eller att jag bara tyckte jag var så förjordat bra på att förmedla hårbollarna på golvet. Porrpung är så 2010.

Glädjen i att kunna glädja andra dock. Oslagbart ❤️

Däremot kommer jag aldrig se på maken på samma sätt igen.

Och nej, jag har inte tänkt försvinna igen. Men jag blev lite sjuk och lite ledsen och kröp tillbaka tillfälligt.

Helt orelaterad bild på nyklippt Stor.

Jag sover numera med en sammetsboll på kudden. Hundrumpor är helt klart en underskattad kroppsdel.


Posted in Klimakteriekossan by with 8 comments.

Comments

 • tigerlilja says:

  Dom är betagande! Och det är helt ok att vara både sjuk och ledsen…

  • Victoria says:

   De är verkligen betagande. Mina bäbisar. Och jag är så infernaliskt trött på att vara just sjuk, men nu hoppas jag på bättring när värmen möjligen kommer. Även om det var MINUSGRADER igår kväll och inatt?? Förra veckan var det julivärme, vilket lureri att ge smakprov på flipflops och livsandar när det hux flux blev januari efter juli?

 • Annika K says:

  Kraaaaaaaaaam!
  Varför ledsen fina du? ❤️

 • Humlan says:

  Så fina voffsingar. Här saknar vi en hund, det var visserligen länge sedan jag träffade honom, men vetskapen om att jag inte kan åka upp till Norrland för att klia just den lagottopälsen mer, den gör ont.

 • Åsa Johanna Johansson says:

  Nu vill vi ha lite uppdatering från huset,mannen och hundarna, Hur har ni det i det vackra och varma väder?
  kraaaam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.