Nu nu nu

Jag somnade efter heldag på sjukhuset. Om dagen får jag berätta senare, men jag överlevde.

Nu är det Gunilla. Herregud så stressigt det är att sova bort en hel kväll 🙂

Är ni där?


Posted in Klimakteriekossan by with 60 comments.

Comments

 • CamillaF says:

  Jaa alltså, man kämpar satan med alla sina tillkortakommanden- när man kunde “göra en Gunilla” istället! Bara cruisa genom livet med flaggan i topp liksom!

 • MissK says:

  Ja, har som tur e mobilsurf kvar så jag kan hänga här sista kvällen, imorgon bitti är det dags för hemfärd

 • MissK says:

  Emma såg måttligt road av o tvingas göra svenska choklad bollar

 • MissK says:

  Hoppas Adrian talar om för The Gunilla var hon kan stoppa det kravet

 • MissK says:

  Ingen stil och klass på Isabel Adrian enligt The Hunilla som inte har något av det alls !!

 • MissK says:

  Hon är verkligen lika knäpp som hon verkar

  I hennes värld är det bara hon som är stjärnan

  Hon kan inte leva utan detta 😀

  Älskar Isabel !!

 • MissK says:

  Efter 12 kan hemska saker hända

  Kan inte hemska saker hända före 12 ?!

 • CamillaF says:

  Snacka om Hitte-på-medium!! Blablabla bludderiblabla

 • MissK says:

  The Gunilla hade nog dött om hon hör att den här mya Hollywood frun letar möbler på gatan

 • MissK says:

  Jag känner att jag behövs ?!

  Fängelsestraff för mobbing ???

  Finns det fängelsestraff för att vara jävligt otrevlig och elak med som Gunilla är !!!

  Vart e Erika hon har inte synts till ännu väl ?

 • CamillaF says:

  En IV-bar!!?? Vitaminer intravenöst!? Vad.är.det.med.folk? Ät vanlig mat för tusan!

 • MissK says:

  Jag har ju en radioröst

 • MissK says:

  Jag känner jag behövs

  Och så länge jag behövs kommer min röst att höras

  Någon som lyssnat på hennes podcast ??

 • Victoria says:

  Kan någon säga till prick när nästa reklam börjar?

  Åh! Ni måste följa Erika på instagram, hon gör livesändningar hur ofta som helst och det känns som en Gunilla 2.0. Jag är HELT säker på att hon hade sociala medier-förbud i skolan förut. Har GP gett med sig alltså.

 • Victoria says:

  Såg ni nu att The Gunilla Show kommer sändas fr.o.m. nu på Viafree?? Hahahaha!

 • MissK says:

  Oj vad ställd hon blev när han frågade vad hon själv hade för ansvar 🙂

 • MissK says:

  Det är ingen mobbing det är ärligt menat bara …. ehhhh jo men visst Gunilla

  • I mitt huvud says:

   Bara mobbing när det riktas mot Gunilla, inte när det kommer från henne! !! Hahahaha

  • MissK says:

   ”Jag har ett ansvar att visa vad jag går för”
   Nu säger Gunilla Persson att det är hon själv som utsatts för mobbning och provokation. Det berättar hon för producenten för hennes podcast i kvällens program.
   – Det är synd att det inte finns fängelsestraff för mobbning. Det har varit en form av mobbning mot mig i varje säsong, säger hon och menar att vuxna måste agera som goda exempel för den yngre generationen.
   Producenten undrar då vilket ansvar hon själv har för ansvar kring just mobbning.
   – Jag har ett ansvar att visa vad jag får för om man blir trakasserad, säger hon i programmet.

   Hittade detta i AB ang hennes tv-show

 • Victoria says:

  Vem var hon Emma? Jag missade presentationen. Vad sa de om henne?

 • MissK says:

  Nu är det slut för denna gången

  Dags för mig att packa det sista, hemfärd imorgon

  Vilket jag både vill o inte vill

  Vill stanna hör med sol & värme, men samtidigt inte med kackerlackor lr vad det nu e för insekter vi sett några på hotellrummet

  Första gången vi haft insekter på rummet, förutom i Thailand där vi såg några ödlor bara krypa på väggarna

  • Victoria says:

   Stanna. Det är SVINKALLT här och jag har redan börjat med dunjacka. Förra hösten var det ju åtminstone fint och varmt på hösten. Ända långt in i oktober. Nu är det mitten av september och rövballekallt. Insekter är inget problem alls i jämförelse, jag hade inte åkt hem.

   • MissK says:

    Enda e att det blåser kallt de senaste dagarna, när man är på stranden så framåt 12-13 blir man nästan sandmumie och lite småkyligt att sitta på balkongen. Men man ser många på stranden runt 17-18 fortfarande som solar

   • MissK says:

    Hade jag haft sem dagar kvar lr iaf vetat att jag kan jobba ihop plus timmar, så hade jag joinat systerdottern med familj till Thailand i 2 veckor i dec

    • Victoria says:

     Den “kylan” hade jag tuggat i mig. Här är det frost på natten och rutskrapning om man har glömt sätta på värmaren i bilen. Usch vad jag hatar att frysa och vad ledsamt det är att det inte känts som sommar i år. Vi har ju haft vårhöst sedan i mars. Blah!

 • Victoria says:

  Btw, Parneviks hade ju också iv-bar med vitaminer i något avsnitt som de bjöd gästerna på. Jesper var ju tydligen helt hooked på det. Varför ta Berocca när det är sååååå mycket enklare att släpa dit ett helt ambulansteam med droppställningar. Hahahaha.

 • MissK says:

  Börjar The Gunillas show mu ??

  (PS lite störigt att scrolla upp varje gång man ska göra ett inlägg i en tråd, om man inte ska svara på någons inlägg )

  • Victoria says:

   Jag tror det. Jag fattade det så iaf.

   Ja, men det med kommentarerna går inte att göra så mycket åt. Däremot kan jag be den kassa administratören att kika på om det är käckt att lägga in en chatt på tisdagar. Det hade känts ännu mer live, så det hade varit roligt. 🙂

 • MissK says:

  Det är som Jesus säger man måste kunna
  Älska, glömma och förlåta

  Det gäller nog alla andra utom The Gunilla

  • Victoria says:

   Haha! Jag undrar SÅ vad som kommer hända när Erika blir så stor att hon kommer ha åsikter och dessutom då kunna se tio plus år av hennes och mammans relation. Tänker på sångtävlingen när Erika hade magsjuka och Gunilla släpade dit henne iaf och sa typ “kräks lilla barn, det är djävulen som lämnar dig genom halsen så du skall sjunga bättre” när en normal mamma hade bäddat ner och inte gått dit alls.

   Glöm inte den nya stora uppdateringen idag förresten. Det kommer iaf en cool feature dom jag har längtat efter. Längtar mer efter uppdateringen än iPhone X. Som jag inte ens visste att jag ville ha innan de presenterade den.

   • MissK says:

    Får vänta med den tills torsdag, är inte hemma förräns senare imorgon kväll

    Men ledig på Tors så tänkte fixa IOS 11 då till mina enheter

    PS, vet du vad det är man ska avaktivera för att inte dela bilder tagna med iPhone till en iPad

    De ska ligga på iCloud men inte på iPaden

    Fick paniksamtal från kusinen igår som trodde jag var hemma när hon ringde o inte på Kanarieöarna hon behövde support, vilket jag inte riktigt hade tid med mitt i ett parfymföp 🙂

    Efter samtalet dök det upp några panik sms om vad hon skulle göra o inte göra 🙂

    Hennes bilder hamnar på yngsta dotterns iPad och vill inte att dottern ska ha alla hennes bilder och sen blir ipaden full fort om hon ska ha alla bilder. Räcker tösen har sina egna bilder på sin iPad

    Snart får jag nog nästa paniksamtal när nya uppdateringen kommer 😀

   • MissK says:

    Har du inte testat betan ?

    Sett i några Apple grupper på fejjan att en hel del gjort det

 • MissK says:

  Skjut den nån annanstans så jag inte blir blind på ögat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *