Kattastrof på Torpet

Min inneflicka smet ut igår morse och jag hittar henne inte. Det är gränsfall omöjligt att smita ut här eftersom vi har en sluss och två ytterdörrar. Envis liten katt lyckades och jag gråter och letar och det är svinkallt ute.

Tips? Mer än att leta nattetid och ställa ut mat. Hon är ju innekatt och nio år, vilket betyder att hon inte beter sig rimligt ute. Lappar och telefonsamtal är meningslöst eftersom vi bor mitt i ingenstans.


Älskade älskade skitsvans.


Posted in Klimakteriekossan by with 11 comments.

Comments

 • Anette says:

  Lilla mini! Hon har inte lagt sig i grunden eller ladan igen? Fast jag antar att ni redan har letat där. Katter är ju lite egna och hon är det ju verkligen så jag håller tummar o tår för att hon dyker upp igen.

 • Gina says:

  Ajaj lille kisse, inte nu igen! Lys med ficklampa och var vaksam på reflexer från ögonen. De flesta katter smiter rätt om hörnet om du förstår och kan ligga och trycka nära huset. Usch som jag förstår dig och oron. Om ni har ngn mat som doftar starkt som grillad kyckling, makrill i tomatsås så kan man värma det lite lätt. Håller tummarna och vill samtidigt säga att de allra flesta katter hittar hem igen. Håller tummarna!

 • Gina says:

  Akutgruppen.com har sammanställt bra tips när det kommer till att leta bortsprungen katt. Glöm inte att lysa uppför träden. Dagtid är det bra att lyssna efter var skatorna larmar. Jag hade akutgruppens jourtelefon tidigare men du får gärna ringa mig privat.

  • Victoria says:

   Och av outgrundlig anledning har jag ju faktiskt ditt nummer (tack för att du försökte) 🙂 <3 Imorgon? Du vill inte prata med snörvlande vrak. Nu har jag satt mumsmat i ladan och låter yttersta ytterdörren stå halvöppen så hon har möjlighet att gå in i slussen. Och in dit finns lockdoft. Tar hon sig dit finns säng och alla sorters mat. Vi som PRECIS hade invigt tjejhörnan här.

   • Gina says:

    Jag gjorde ngt som inte var riktigt likt mig då runt din födelsedag men till ingen nytta, tänkte vad fasen jag testar ;-). Åter till kissen, det är ju både bra och dåligt att ni har uthus på tomten. Av egen erfarenhet har jag märkt att en skrämd katt inte ens lyssnar på sin mattes röst utan kommer fram när de känner sig trygga. Bor i en trea och är det så att ngn av katterna vill “försvinna/vara för sig själv” så räcker några kvadratcentimetrar för att hitta ett gömställe. Nu håller vi tummar för att kissekatt kommer hem.

 • Karin says:

  Hoppas pissemissen hittar hem igen,tänker på dig!

 • PJAK/Anna says:

  Ville hon ut och träffa pojkvännen igen???

  *Vägra tro något annat för då kommer hon ju hem igen.*

 • Marie says:

  Men lilla fina Mini, du får inte skrämma matte såhär! Skynda dig hem. Det är kallt och mörkt ute och små kiffar har det bäst inne hemma. :/

  Hoppas hon dyker upp lika smidigt (fast snabbare) som sist.

 • Bibbi says:

  Men inte nu igen. Lilla sötnosen. Jag har aldrig haft katt så jag har inte några bra råd att komma med ens.
  Håller alla tummar och tår samt tänker massor med goda tankar om att hon kommer hem snarast omgående och nu med det samma.

  Stor kram <3

 • Humlan says:

  Men lilla Mini, du skrämmer ju matte när du ger dig ut på äventyr sådär!
  Jag håller alla tummar och tår för att hon kommer hem snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.