Platsbrist eller bara bristande humor?

Förlåt på förhand för eventuell usel humor, men maken tittade på något Sci Fi-aktigt på tv igår och sedan dess har jag fnissat okontrollerat åt en mening i en scen som inte alls skulle vara rolig. Mer bara informativ.

Ja! Det var exakt så det var, det var ett helt vanligt svar på en fråga och det hade till exempel inte varit det minsta underhållande om det inte hade varit just science fiction och de befann sig i rymden. Hade det inte varit för just rymden hade det inte varit roligt alls faktiskt.

aspace

Människorna var i rymden och de hade satt upp något slags nödsjukhus för både människor och rymdvarelser från andra planeter. De blev tvungna att göra det eftersom det hade brutit ut en jättejobbig epidemi som hänsynslöst och urskiljningslöst smittade alla oavsett genuppsättning. På grund av epidemin blev det snabbt platsbrist på nödsjukhuset, det var ju så MÅNGA som var sjuka (egentligen precis som i verkligheten minus rymdvarelser) och det stod sängar med sjuklingar i korridorerna.

DÅ kom en slags barsk general in och följande konversation kunde avlyssnas mellan generalen och den snillrika människodoktorn som var så HÄR nära (*måttar minimalt med fingrarna*) att komma på ett botemedel om alla bara kunde sluta STÖRA honom hela tiden.

Generalen (argt och gnälligt): “Why are there beds everywhere, even in the hallway? Beds and sick people belong in their rooms?”

Människodoktorn (uppgivet): “Because we ran out of space.”

BECAUSE WE RAN OUT OF SPACE.

HAHAHAHAHAHA!

Så. Nu kan nu tala om för mig att jag är helt störd i huvudet, för jag kan inte sluta skratta. Jag har skrattat åt det sedan igår. Han den där jag är gift med tycker inte det är roligt alls medan jag går omkring och säger “we ran out of space”  och andra liknande saker till hundarna hela tiden och sedan fnissar jag ihjäl mig.


Posted in Klimakteriekossan, Ogenomtänkt by with 24 comments.

Comments

 • i min värld says:

  “Flin” Du är störd men det är jag med och min sambo också för det är såna där ordvändningar som vi kan roa oss med 😀

 • I mitt huvud says:

  Ha ha ha!! Du ÄR knäpp!! Men det var faktiskt rätt kul….

 • Marie i Skåne says:

  Ha ha!! Jag tyckte det var jätteroligt!! Tack för skrattet

  • Victoria says:

   Tack! Det var ju jätteroligt. Jag kommer spara det i minnesbanken som ett fnissigt engelskt göteborgsskämt. Man undrar om manusförfattarna ens noterade det 🙂

 • Humlan says:

  UNDERBART!!! Jag kan inte heller sluta skratta … nu kommer jag väl gå här och fnissa eller skratta högt resten av kvällen. 😀

 • Shigura says:

  Fantastiskt roligt! Och ännu roligare när det inte är menat att vara roligt! Ska iväg och fnissa åt mina favoriter i “Absolutley fabulous” alldeles strax, så det här var en bra start!

  • Victoria says:

   Var den precis så bra som jag förväntat mig? Förhoppningarna är skyhöga. Jag måste bara få reda på hur mkt Edinas dotter är med och om hon fortfarande är lika prudentlig.

   • Shigura says:

    Om man som jag älskar damerna så är den lite smårolig, känner man inte till dem kan man köpa en extra stor popcorn så man i alla fall får ut något extra av filmen. Håller väl inte hela vägen som långfilm, men kan man se ut som Patsy när man är 70 så hade jag varit nöjd! Saffy är med ganska mycket och lika prudentlig som förr. Ofattbart att hon kommer från Edinas gener (ja, jag vet att det är på låtsas, men ändå…)

    • Victoria says:

     HAHA, men Patsy har ju liksom alltid sett likadan ut. Hon såg gammal ut på 80-talet när vi skrattade ihjäl oss åt tv-serien och hon har ju inte ändrat sig ett dugg, då var det lite negativt nu är det snarare sjukt positivt. Men är hon SJUTTIO alltså? Jag trodde kanske att Patsy och Edina var … jamen ett tiotal år äldre än jag själv. Inte äldre än min mamma. Åh vad jag längtar efter att se filmen nu. Den var med på Kulturnyheterna häromkvällen och det pratades om den som banbrytande och att det var feministernas urmödrar typ. Det var ju sällan eller aldrig män med i serien, var de med så var de korkade. Men det var ju inget som vi tänkte på aktivt när man kikade på serien, undrar om det fanns en baktanke med manuset (har glömt kolla)?

 • Bibbi says:

  Okej, jag har tydligen samma sjuka humor som du för jag tyckte det var skitkul.

 • PGW says:

  He he, det var juj jätteroligt 🙂

 • pezze says:

  vad var det för film han såg på??? 🙂

  • Victoria says:

   Haha det vet jag faktiskt inte? Kan det ha varit Stargate kanske? Jag var så himla fokuserad på sjukhuset och bristen på spejs.

   • pezze says:

    hmm…blev jag mer nyfiken på vad han såg.. tv,serie eller en långfilm…
    för långfilmen stargate finns inget sånt i handlingen..
    men i tvserien kan hända att det finns sån avsnitt.. vem vet…:-)

 • PJAK/Anna says:

  Tycker det verkar som om det är den du bor ihop som inte har humor 😉

  • Victoria says:

   Så jävla sant. Åh. Var är PGW när man behöver henne, vi bestämde ju här på bloggen att vi skulle ha en grej för att mäta om folk faktiskt har humor eller inte, men jag kommer inte ihåg vad det var. Å andra sidan kan vi testa med det här blogginlägget nu. Är det inte roligt är de odugliga.

 • Victoria says:

  Jag är så hiiiiimla glad att alla har så god smak. Eller åtminstone den goda smaken att hålla med om att det är roligt när jag ser på 😉

 • miss says:

  Ha ha….fnissade jag med åt detta 😉

  Fast nu får det vara slut på fnissandet och försöka sova, då jag vill upp tidigt imorgon bitti trots att jag e ledig, men vill beställa en 7:a som jag blev sjukt sugen på, ska bara bestämma mig för vilken färg jag vill ha. Velar mellan rosa guld lr den gagtasvarta

 • Åsa L says:

  Hehe, jodå, sånt är roligt!
  Igår fnissade jag åt menyn till konferensen jag var på igår; persiljeslungad potatispuré. Slungad puré! Jag ser någon som kramar bollar och slungar omkring sig. 🙂 🙂

 • annika müller says:

  Och nu går jag runt o mumlar “we run out of space” för mig själv o garvar läppen av mig… Kan ju inte förklara för omgivningen vad som är så kul när jag inte ens vet vad det var din man tittade på… Kan liksom inte hänvisa till ngt…Men jävligt roligt är det i alla fall/ Annika

  • Victoria says:

   Hahahaha. Kan vi inte bara besluta att det var Stargate då? Eller någon annan film med rymdvarelser? Men in Black? Det är nästan lite trist att inte kunna delge omgivningen när det är så himla roligt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.