Okay, en grupp för gamla spelare som hänger här inne?

Vad tror ni om det? På Facebook alltså?

Ikväll satt tant och farbror på torget, omringade av kids på sparkcykel (det heter inte ens sparkcykel va?), och fångade pockisar från tre lurade pokéstops.

Cadierbaren på Grand i all ära, men att sitta här den 14 september i 25-gradig värme och luftfuktighet jämförbar med Thailand, det är en sällsam känsla.


Farbror har som vanligt en rörläggarröv där det inte bara får plats enkronor. Man skulle kunna kasta ner hela plånboken utan att han hade märkt det. Kanske även handväskan.

Om man bortser från att utbudet av pokémons är ungefär en miljon gånger bättre på Grand får man nog lov att säga att det är ett ganska trevligt ställe att jaga pokémons. Man bör då även bortse från att vädret är ganska ovanligt. Det hade varit synnerligen otrevligt att sitta där i normalt septemberväder med regn på tvären och ruggig blötkyla in i benmärgen. Men en kväll som den här, galaxer i mina braxer, som Kapten Zoom sade.

Jag lyckades skrapa ihop ett gäng så jag kunde evolva och få tre nya i Pokédexen. 

Men vad säger ni om en grupp på FB där vi kan hänga och peppa varandra, vara superpepp och ivrigt heja på de som inte har börjat spela än så att de faktiskt gör just det.

Medan ni funderar över det skall jag gå och ta livet av maken. Långsamt och plågsamt. Och jag kan lova att alla domare i världen kommer ha förståelse och ingen kommer straffa mig.

Jag lovar också att berätta anledningen imorgon. När vilopulsen har gått ner och händerna har slutat darra. Då skall jag även berätta vilken jävla häxa jag är när jag råkar träffa Hondjur på Coop.

Imorgon alltså. Nu skall jag andas i påse och fundera över olika tortyrtekniker.


Posted in Klimakteriekossan, Kompisar, Pest och kolera by with 14 comments.

Comments

 • Anette says:

  Trots att jag är en spelgalning så ar det där gått mig spårlöst förbi men jag gillade å andra sidan inte Pokémon när det kom första gången heller. Jag vet att sonen spelade hejvilt men jag förstod aldrig vitsen 🙂 det är kanske därför?
  Jag har tyvärr inte kunnat fånga nåt kids ännu o fråga vilka pokisar som finns men ska försöka lägga ut en snara idag …..
  Sen ser jag framemot kommande blogginlägg om häxor, det är skönt att veta att jag inte är den enda med elak tunga 😀

  • Victoria says:

   Men jag tyckte inte heller det analoga sättet att spela på var ens i närheten av intressant. Det här däremot. Och så befriande ålderslöst. 🙂

 • M says:

  Jag är på. Givetvis

 • MissK says:

  Jaaaaaa vad kul 🙂

 • Åsa L says:

  Hmm, får väl börja spela då… Min man kommer att bli glad…eller inte. Men man kan kanske smyga lite med det. Hehehe

 • hondjur says:

  Både jag och C darrar fortfarande! Kommer ta tid att komma över detta! 🙂 men kul att se maken irl iaf

  • Victoria says:

   Jag har fortfarande dåligt samvete. Men jag var så jävla hungrig. Blodsockerfall är inte att leka med. Usch som jag fräste. Sen fräste jag hela vägen hem i bilen och efter det fick jag mat och blev snäll. Då sabbar maken det med vilje. Hämnd och mord är det jag funderar över nu. Förlåt? 🙂

 • Bh-Helene says:

  Vi kan ha en träff i parken här i byn. Fånga lite blötdjur. Hemma hos mig finns det shitloads med småfåglar, råttor och Eveesar. 🙂

 • Humlan says:

  Alltså, vilken underbar bild, jag vill bara kliva rakt in i den och njuta av en alldeles underbar sommarkväll (vilken månad det är, glömmer vi) och önskar att jag fick börja om med sommar för jag har inte alls hunnit njuta!

  Det där spelandet funderar jag fortfarande på … Jag är trögstartad, jag vet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.