Öppet brev från Bloggbevakning

Maila gärna daniel.troyse@tailsweep.com och berätta om allt hat Tyra sprider.
Anmäl även hennes Instagram för hat och trakasserier. 2 can play this game!
Förra gången stängdes hennes instagram ner – det kan ske igen. =)

Hej.

Då uppdaterar vi lite till.
Finest har alltså stängt ner min blogg – inte baserat på kontraktsbrott – utan baserat på vad det upp-piskade hatdrevet som Tyra startat tycker. Ni fattar vad som stod i Finests standardsvar när ni läser mitt svar till dom men jag slänger upp det här under. Och alla har fått i princip samma svar så det är inte en olycklig formulering.

Tyras upp-piskade fjortishord har alltså köpt vad HON påstår utan att kolla fakta och Finest har köpt vad DOM skriver utan att kolla fakta. Allt pga att Tyra är arg på mig för att jag sa till henne att inte behandla vår gemensamma vän som en f*tta. Jag hade alltså kunnat skriva om små kattungar och sockervadd och ändå blivit nerstängd eftersom inget ändå brytt sig om att kolla om någonting av det Tyra påstår stämmer.

Och där skriver även Elin att dom stängt av min blogg – till mig skrev dom att den var HACKAD!!!

finest2

finest3

Det här lades precis upp av Finest – utan att någon där ens pratat med mig eller hört sig för om de rykten som så vackert florerat innehåller ens ett uns av sanning.
Jag trodde faktiskt inte att Finest var så här strykrädda.

finest

Eftersom någon har begått brott genom att hacka sig in på Finest och hackat min blogg så har V upplåtit sin blogg till mig så ni ska veta vad som händer.

Jag har fått mail och meddelande från massor av bloggare som mottagit ett mail från en person som utger sig för att vara en bloggare som blivit uthängd av mig. Samma person lämnade en kommentar på Annica Englunds blogg men då var vederbörande en bloggläsare och alltså inte en bloggare längre.

Mailet och kommentaren innehåller massor av lögner, påhopp och rena fantasier som de som läst det känner igen sig i och som mest undrar vem i hela fridens namn det är som står bakom det.

Allt detta kommer ifrån att en privatperson suttit och klockat när jag svarat på kommentarer på dagtid och författat ett långt mail som hen skickat ut till massor av bloggare som själva kontaktat mig och undrat vad det här handlar om eftersom de inte alls känner igen eller håller med om det som står i mailet och som mest tycker att författaren till det verkar lite knäpp.
Ni kan läsa mailet i sin helhet här nedan.

Den enda som hakat på den här brevskrivaren är en bloggare som med noll kritiskt tänkande skrivit ett långt inlägg fyllt av lögner eftersom vi brukade umgås privat tidigare men rök ihop över en gemensam bekant – någonting som alltså inte har något med bloggen att göra.
Detta ledde till att hon i sin tur piskade upp sina läsare mot mig – läsare som på intet vis brydde sig om att läsa bloggen för att ta reda på om någonting av det hon skrev i sitt inlägg och som stod i det här brevet stämmer.
Jag skrev absolut om att hon och hennes pojkvän inte var skrivna på samma ställe men efter att Tyra ringt upp mig och bett mig att inte skriva om honom eller några andra av hennes nära och kära så tog jag bort det och har inte skrivit om någon annan sen dess så att hon drar upp detta NU som sitt enda argument känns lite tunt.

Om ni skulle läsa min blogg – som tyvärr hackats hos Finest – så skulle ni se att det som påstås om den inte är sant. Ska verkligen två personer – den här anonyma brevskrivaren som i mail menar att hen är bloggare och sen – i den enda kommentaren som släppt igenom från samma person i Annica blogg – skriva att hen är läsare och denna enda bloggare få sprida osanningar och stå oemotsagda?

Jag har inte skrivit om någonting som inte bloggarna själva skrivit om. Jag sitter alltså inte och hittar på osanningar eller sprider smaskigt skvaller utan ser med andra ögon på den här världen och det kanske inte alla gillar – men näthat? Nej..

De flesta som kommenterar hos denna bloggare och/eller på Instagram har inte ens klickat sig in på min blogg för att ta reda på om det hon skriver är sant eller om det är hennes känslomässiga reaktion baserat på att vi inte kommer överens privat.
En hord upp-piskade bloggläsare hackar Finest portal och hota dom utan minsta belägg för det.
Det är skillnad på fakta och känslor men de flesta verkar inte kunna skilja på det.

Det är inte jag som uppviglar till näthat här utan det är EN människa som dragit igång ett drev mot mig baserat på lögner.
Det som skrivs i bloggarens inlägg, på Instagram och i det här mailet som piskat igång det här drevet är ärekränkning mot MIG – läs gärna som här kommentarerna från bloggarens Instagram. Hon tog bort kommentarfältet på sin blogg eftersom många människor ifrågasatte hennes inlägg.

Ska en så liten procent människor få skrika så pass högt att de överröstar vad den stora massan egentligen tycker och vad som egentligen är sanningen? Om mina trevliga läsare på samma skulle maila höja rösterna för att tala om hur bra och nödvändig bloggen är så skulle de här fåtaliga hatiska människorna drunkna i all positivitet som dom skulle skicka ut.

Allt jag begär är att ni utgår från och granskar fakta när ni fattar beslut – och inte låter några få felaktigt “kränkta” människors känsloliv som gått igång på lögner styra över sanningen.

Eftersom åsikterna från dessa människor hörs så högt så får gärna den som vill kontakta Finest och tala om att ni vill ha kvar bloggen och att den behövs och inte alls är hatisk. Om ni tycker det vill säga. =)

Från min Instagram och från Tyras instagram. Dessie som enligt egen utsago aldrig läst bloggen har ändå massor av åsikter och kallar mig psykiskt sjuk. Det är lite intressant..

insta

Kommentaren från Annicas blogg där denna “Lisa” är en läsare.

annica

Mailet som skickats ut från “Lisa” där hon helt plötsligt är en uthängd bloggare och inte längre en läsare.
Jag har även själv mailat den här Lisa och inbjudit till en dialog där jag vill höra vad hon har att säga men givetvis har hon inte svarat.

Från: Lisa Andersson
Datum: 11 juni 2016 08:49
Ämne: Kan vi hjälpas åt att få Bloggbevakning nedlagd?
Till: Lisa Andersson

Hej på dig! Jag har, precis som du blivit uthängd på bloggen Bloggbevakning.se. Jag har bestämt mig för att försöka gå ihop med alla som blivit kränkta, smutskastade och förnedrade på Camilla Gervides blogg och försöka få hennes blogg till att behöva stängas ned.

Om du söker på dig själv i bloggen så kan du se själv om du är utsatt. Har hon inte skrivit om dig (än) så ber vi nu om din hjälp å allas vägnar eftersom du är en stark profil med som kan hjälpa alla som blir utsatta och uthängda. Bloggbevakning eller Camilla bidrar med mobbning och har fått ett stort antal läsare som står och hejar på. Tänk alla unga människor som läser hennes blogg och växer upp till detta klimat. Hon har inte bara hängt ut bloggare utan går även på bloggares och kändisars barn. Som ett inlägg när hon förnedrar en bloggares 6 månaders bebis. Inlägget har 163 kommentarer om hur hon passerar alla gränser men människan bryr sig inte för hon vill bara ha en stor blogg.

Camilla är 30 plus och hänger ut människor och hon ljuger och skriver osanningar om människor. Hon förstör för andras varumärken genom att ljuga och göra allt för att förstöra och smutskasta. Det har gått alldeles för långt och när jag nu såg att hon blivit en av Finest toppbloggare så gick jag i taket! Hur kan Finest stå bakom en sådan blogg? Och ska hon numera tjäna pengar på att mobba folk?

Vi måste stoppa den här tjejen för hon har redan gått för långt. Hon har bara inte kränkt vuxna människor, utan små barn, publicerat hemadressen till människor, skriver illa om andras barn, hon smutskastar bloggaren Nellie som är 15 år gammal och går på både henne hårt och även hennes föräldrar. Hon hänger ut anhöriga till bloggare som inte valt att vara offentliga. Det handlar inte bara om inläggen som Camilla skriver utan alla hennes kommentarer från anonyma läsare sdär den ena kommentaren är vidrigare än den andra. Och enligt lagen så är bloggaren den ansvariga utgivaren och ska ansvara för kommentarerna.

Jag hoppas att vi alla kan hjälpas åt att få denna blogg nedlagd! Skillnaden denna gång mot tidigare elaka skvallerbloggar är att Camilla har gått ut med sitt fullständiga namn. Det finns många olika saker som man kan göra, hon begår dagligen ständiga förtal, kränkningar, snor bilder från era bloggar utan att ange källa.

Jag har gjort följande och jag hoppas att ni även gör detsamma. Jag har mailat till Finest och ifrågasatt hur de kan stå för att låta Bloggbevakning vara en toppbloggare och att Finest numera bidrar och står bakom mobbning. Även Finest är ansvariga utgivare och har ytterst ansvar över vad som publiceras på bloggen samt vad som kommenteras på bloggen.

Skicka gärna ett mail till Finest och ifrågasätt hur de tänker så kan vi hoppas att de tänker om så att Camilla inte för betalt för sin mobbning. mailadresser dit är

info@finest.se

tozer@finest.se

elin@finest.se

Sedan har Camilla stolt gått ut och skrivit flera gånger att hon jobbar på Stim. Jag har iaktagit hennes blogg och själv kommenterat och det går inte många minuter innan hon svarar på kommentarer precis varje dag. Hon kan påstå att hon tidsinställer sina 10 inlägg om dagen men om vi skriver att vi sett med egna ögon att hon svarar på kommentarer och aktivt jobbar med sin mobbningsblogg på arbetstid, ja då lär inte Stim bli glada. Hade jag haft ett företag så hade jag uppskattat att få den här informationen om jag hade en anställd som har ett mobbningssidoprojekt/jobb som hon bedrev och även skriver ut att hon är medarbetare på Stim. Det ser inte bra ut för Stims varumärke. Skillnaden mellan vad hon gör och vad vi kan göra är att Camilla är en vuxen människa och själv driver denna blogg öppet och kränkande det är hennes eget val och som man bäddar får man ligga. Jag har mailat till Stim och frågat om de känner till vad deras anställde gör på dagarna och vad hon gör på sidan av och även ifrågasatt hur de ställer sig till det. Stim är stora men ju fler mail de får om deras anställde desto mer uppmärksammat blir det och ju mer tar de saken på allvar.

Att polisanmäla Camilla Gervide är fullt möjligt då hon anger sitt rätta identitet. Beroende på vad hon har skrivit om dig så kan du polisanmäla. Om du är kränkt, om hon förstör för ditt varumärke, om hon förtalar eller ljuger om dig så kan du polisanmäla henne. Även om det är svårt att få igenom så har lagen ändrats en del och om vi är fler som gör det så kanske polisen kan ta det på allvar.

Tomma tunnor skramlar högst men ska verkligen oljudet få styra?

0 thoughts on “Öppet brev från Bloggbevakning

 • Herregud.. Camilla har för sjutton aldrig förnedrar någons bebis utan DRIVIT med mamman. Och att ifrågasätta huruvida man ska stödja någon som dömts för grov kvinnomisshandel och ha honom som idol eller om det är rätt att syssla med smygreklam.. det måste man kunna göra varesig personen är 25 eller 15.
  Alltså herregud..
  Varför känns det som att det är Tyra som står bakom allt det här?
  När kommer bloggen upp igen?

  • Fast jo, hon har förnedrat ett barn då hon lade ut en bild på en maskeraddräkt från fredag den 13:e , någon skräckfilm, och menade att det passade då bebisen har namnet Jason. Hon har förnedrat den bebisen fler gånger också.

   • Men herre min jävla gud.
    Nu kan jag inte minnas att jag läst nått sånt inlägg men allvarligt talat??
    Hennes barn heter Jason. Camcam skriver att en maskeraddräkt från en skräckfilm där personen heter Jason passar till Jason. Shit vad förnedrande. Verkligen…

    Och btw så har Gabriella Joss och Camilla inget otalt, Gabriella förstod tillslut humorn. Så att sitta och använda gabriella som ett offer i det här är pinsamt då hon själv inte ens tycker att hon är det.

 • Finns det någon vi kan kontakta för att säga hur löjlig den här attacken mot dig är. Står Finest på din sida eller viker de sig?

 • Tror vi är många som vill ha bloggbevakning tillbaka och tycker det är tråkigt att ni står bakom någon som har hängt ut halva Sverige (Tyra). Det finns något som heter yttrandefrihet och är lagbestämt. I andra länder manipuleras media för egen vinning och det skapar en manipulerad bild av verkligheten hos invånarna. Här är ingen mobbning utan en realitycheck för de flesta.

  Såhär skrev jag 🙂

 • Kastade ihop ett mejl jag kommer slänga iväg, ni som håller med mig kan ju ta er tiden att kopiera och skicka samma:

  Hej!

  Jag måste tyvärr säga att jag är extremt besviken på hur ni sköter den här attacken mot Camilla som har bloggen Bloggbevakning, eller HADE, hos er.

  Jag har följt bloggen under några månaders tid och Camilla har aldrig själv skrivit någon osanning eller mobbat någon av personerna hon skrivit om. Hon har skrivit med glimten i ögat och tyvärr sticker detta i ögonen på personer som tänker med känslorna istället för att se hela bilden och utgå från fakta.

  Jag föreslår att ni omedelbart ber om ursäkt till Camilla för hur ni skött detta och låter hennes blogg komma tillbaka.

  OM ni inte kan göra detta tycker jag ni gott och väl kan BEVISA den mobbning Camilla sägs utöva. Jag vill ha konkreta bevis, OCH att en person utan någon som helst koppling till Camilla eller bloggarna som blivit omskrivna uttalar sig om detta.

  Annars är det dags att bojkotta Finest, INTE bloggbevakning.

  Mvh en av Camillas läsare

  • Fick precis detta som svar…. :

   Hej Malin,
   Bloggbevakning kommer att finnas kvar, men inte på Finest.se. Vi valde att stänga av hennes blogg från vår portal på grund av att allt för många personer blivit ledsna och kränkta över innehållet. Vad som är fakta och inte i bloggen är inte vårt jobb att utreda, men det vi vet är att många är upprörda och ledsna och vi vill inte vara en bloggportal som provocerar och påverkar människors privatliv negativt. Vi har givetvis inget emot Camilla personligen, men vi måste agera om så många människor hör av sig. Därför är det bäst att bloggbevakning fortsätter som fristående och inte knuten till vår portal.

   Hoppas att det kan förstå att det handlar om människor känslor och privatliv och ingenting annat.
   Med vänlig hälsning

   ELIN WAHLSTEN
   Redaktör och pressansvarig

   Mail: elin@finest.se
   Instagram: @elinwahlsten

   Finest.se/Krog Media AB
   Norrlandsgatan 22, 4 tr.
   111 43 Stockholm

     • Att ett företag viker ner sig efter stora påtryckningar från sina kunder är väl både förståeligt och bra på sitt sätt om man ser till relationen säljare-köpare rent allmänt. Att de inte är raka i sin kommunikation med dig, som på sätt och vis också är en av deras kunder är svagt.

      Nu håller jag inte med kritiken om att du bedrev nätmobbing, eller att du hängde ut folk och jag hoppas verkligen att du startar bloggen igen. Bloggvärlden har varit en vit fläck på min nätkarta, men jag har fått mig många goda skratt när jag läst dig. All cred till dig, CamCam.

      P.S. Hoppas inte Tjocka Hetsätarkatten tagit illa vid sig av allt detta. 🙂

 • Hemskt att bloggen blev hackad, det ska absolut inte få hända. MEN bara för att man själv säger att man “skriver humoristiskt” och att det är “bevakning” och inte skvaller så är det nätmobbning. Det är klart det inte är okej att bli uthängd som diverse saker, man antyder det ena och det andra och skriver helt enkelt elaka saker om andra människor. Och nu hände precis det bloggbevakning gör, hände henne själv! Hur tror du personerna hon skriver om känner? Argumentet att man får “ta det” bara för att man har en blogg. En vanlig blogg där man skriver om sin familj och recept och inredning, för att sedan få det man kopierat på en annan sida där det skrivs elaka saker och hetsar till ännu mer elaka kommentarer. Helt rätt av finest.

  • Emma, har du sett program som exempelvis “partaj” där det skojar friskt om kändisar. Exempelvis kissie fick en skämtsketch om sig i programmet om jag inte minns helt fel.
   Är detta också mobbning enligt dig?
   Får man skämta om och driva med människor eller är det alltid mobbning enligt dig?
   Helvetes vad lättkränkta människor är!

  • Fast riktigt så är det ju inte. Camilla sitter ju inte och hittar på grundlöst elaka saker. Men om vi leker med tanken att det skulle vara så rent hypotetiskt, då betyder ju ditt resonemang att alla som har en blogg som ljuger och skriver elaka saker om andra borde stängas ner. Det borde även Veckans Nu, Se & Hör och kvällspressen med. Media som media egentligen, även om man fortfarande gör skillnad på gammelmedia och internätet. Om man vänder på steken, tycker du fortfarande att det är rimligt? Jag tycker möjligen att det är rimligt i Nordkorea 😉

   Det är ett jättefegt förhållningssätt av Finest. Tycker jag. Men personligen är jag glad att du för ett respektfullt resonemang trots motsatt åsikt.

  • Nej, Emma. Kritik är INTE detsamma som mobbing. Är man ute i offentligheten måste man lära sig tåla att inte allt man säger och gör ses odelat positivt. Har man bloggat i flera år bör man ha lärt sig det och inte reagera som en kränkt Prinsessan på ärten.

  • Men Tyra hänger ut privat personer på sin blogg, när det är någon person hon blir arg på, som inte gör som hon vill. Ex vill inte sälja sin häst till henne. Då öser Tyra en massa hat mot den personen på sin blogg.
   Kallar sina bloggläsare för FITTOR!
   Hur kan detta vara ok?
   Hur kan bloggbevakning bli nerlagt, när Tyra som är så otroligt mycket elakare får fortsätta??

 • Tyra skrev ju i hennes blogginlägg om dig att hon “försökte få med sig fler bloggare” eller nått sånt.. Är det tyra som är lisa kanske?

 • Tyra och dessie står längst fram och skriker sina kränkta ramsor, och 12åriga läsare lyssnar. Tror att det är Sverige i ett nötskal; ingen vill bli citerad (här ifrån ett “kritiskt” synsätt men med glimten i ögat) utan alla vill istället fnissa åt andra.

  • Camilla Gervide says:

   Jo, men hon är väl inte direkt känd för att hålla sig till sanningen? För Finest skulle ju säkert peka om den mot en sida som heter “hej” om dom stängde ner den.
   Men det bevisar ju bara ännu mer att Tyra skiter i vad som är sant eller inte så länge det får henne att framstå om korrekt. =)

 • asså dessies kommentar. läser hon ens vad hon skriver? först skriver hon att hon inte klickar in på din blogg för att hon inte vill stödja den men sen skriver hon att du DAGLIGEN skriver massa fel hos dom. hur vet hon att du skriver om
  dom dagligen om hon inte ens läser bloggen (enligt henne)? hahaha herregud.
  tycker det är fett synd att detta har hänt. kände bara “fuck” när jag inte kom in på din blogg imorse… läser den dagligen, vilket jag gjort i 2 månader kanske, och kan intyga att du inte utför nån nätmobbning! ska skicka mejl till finest oxå för dom är ju fan dumma i huvudet -.-

 • Oj. Wow. Otroligt hur patetiska vissa människor är. Tragiskt att inte kunna tolerera ironi och sarkasm och att gå så pass långt att man själv startar drev mot någon på detta sätt. Vad fasen, ska hon kontakta arbetsgivare också? Det är ju sjukt! Ingen kry människa skulle göra så här.

  I övrigt: skit i Finest, den sidan har aldrig funkat bra.

  • Känns ju för övrigt som att det är Tyra som är Lisa Andersson, när man tittar på hur texten är skriven. Den är relativt korrekt, men överdrivet lång, och så inleds många stycken med “Jag” precis som i hennes blogg. Samma sak med stavningen på vissa saker (“6 månaders bebis”, samt “Finest” med versal) som är skrivna på samma sätt i Lisas mail och på Tyras blogg. Lol.

 • Skit i Finest, ingen av läsarna har varit nöjda med dem i alla fall. Värdelös portal som uppenbarligen har ännu sämre IT-säkerhet! Att Tyra och Dessie, fru och fröken “kränkt mest vinner” står längst fram och gastar i det här är knappast märkligt. Öppna bloggen på ny domän, skit i att skriva om surpuppan Tyra så kan hennes karriär ligga och självdö i stallet med hennes nyutvecklade hösnuva. Dina läsare kommer att hitta dit igen.

  • Vilken sörja!
   Gör som H on skriver i sin kommentar.
   Vad du ska göra med din blogg.
   Så kommer Lisa/Tyra ligga och självdö med sin hösnuva!

    • Fan vad oproffsigt skött av finest. Det vettiga hade ju varit att åtminstone meddela dig om att du inte längre är välkommen och att du själv får plocka bort bloggen och om så inte görs är de “tvingade” att stänga ner den själva. Orka ta ifrån dig access till din egna blogg när de inte ens, enligt egen utsago, orkat kolla upp om anklagelserna stämmer.
     Inte nog med att deras bloggportal suger något fruktansvärt så verkar ju inte heller deras arbetsrutiner hålla någon högre standard. Riktigt dåligt skött faktiskt.

 • Aaaafan.. nu ramlar pusselbitarna på plats här.
  Det är alltså Dessan och Tyran som har gått ihop och har försökt få fler bloggare med på tåget genom att utge sig för att vara någon “Lisa Andersson”. Det här verkar ju dock ha gått totalt åt faders vilket ledde till att Tyra istället själv startade drev via hennes blogg och instagram för att få med sina följare på tåget och få dem att trycka på hos Finest.
  Så genomskinligt ju. Varför använder de att pseudonym?!

 • Jaha ja, här vaknar man upp efter att ha jobbat natten och blir fly förbannad! Ska maila alla på finest. Genom att stänga ner bloggen gör dom ju exakt det dom säger att dom inte vill göra, dom stödjer näthat och tillåter ett riktigt drev. Fy fikon! Alla som har läst bloggen och fortfarande har alla knivar kvar i besticklådan ser att det inte är näthat du sysslar med.

  Samtidigt är det svårt att inte bli glad över att du nu kommer lämna finest. Bloggen gick från att vara min näst mest besökta sida till min tionde efter att du flyttade den, eftersom finest gjorde den så fruktansvärt seg.

  Men nu, dags att fila på mail! Och fan heller att dom får skicka något kopierat standardsvar till mig!!

 • “Har ni som policy att stänga och “lägga beslag” på bloggar endast baserat på klagomail från folk utan källkritik? Utan att själva kontrollera innehållet eller meddela ägaren av bloggen vad som händer? Hade ni inte kollat på materialet i bloggen innan ni tog in den?

  Camillas blogg har aldrig kränkt någon. Att folk är överkänsliga och blir kränkta av allt som inte innebär “you rock!” är knappast en nyhet, framförallt inte i bloggvärlden. Ni har själva hostat (och gör fortfarande) bloggare som systematiskt hängt ut människor och bloggläsare under era 10 år utan att ingripa. Undantaget KatrinZ som, efter massvis med sjuka grejer, blev avstängd. För mindre än en månad sedan vann hon dock pris hos er för “trogen tjänst”….

  Ge Camilla tillgång till hennes material så att hon kan komma vidare. Låt inte bloggare som ljuger och manipulerar förstöra mer än dom redan har.”

 • Vad tråkigt att det blivit såhär!
  Förutom alla skratt och heta THK-bilder vill jag tacka för dina inlägg i incestdebatterna som varit, du har vågat närma dig ämnet på ett annat sätt vilket är modigt gjort.
  Hoppas du hittar en ny plattform att göra skillnad på.
  Kram från en som också varit utsatt men inte riktigt kunnat ta till mig det vissa bloggare skrivit om det, och uppskattat dina sätt att ta upp ämnet på <3

 • Finner inte ord till Tyra och Dessies fruktansvärt löjliga beteende. De två är verkligen rätt personer att prata om mobbning och uthängning..! Har Tyras läsare glömt att hon inte allt för länge sedan slängde ut ett inlägg där hon skrev ytterst privata saker om någon inom hästsporten hon arbetat med? Det där är bara en av många liknande händelser. Snälla Cam, släng ihop ett inlägg med allt hennes dravel så vi kan länka det till hennes ignoranta läsare. Bojkotta sedan finest och kör vidare på egen sida som från början 🙂

 • Allt det här för att du river dessa bloggares perfekta fasad! Pinsamma är dom. Det är garanterat därför de håller på! För det finns någon som ifrågasätter och inte bara köper deras fasad rätt av och sen faktiskt skriver om det. Det lättaste för dom är att skrika näthat och mobbing. Pinsamt av finest som inte verkar ha någon källkritik direkt utan bara köper ett mejl rätt av. Hade de spenderat ca 5 min på din blogg så hade de insett att det inte handlar om näthat någonstans.
  Inget näthat, avundsjuka eller mobbning, bara ett ifrågasättande och lite humor!
  (Kan även va så (utgår från mig själv) att du gör att folk inte går in på deras blogg längre utan nöjer sig med det med det du skriver om = mindre tafik till bloggarna = mindre pengar!)
  Din humor är grym och jag älskar din blogg. Sluta aldrig blogga.

 • Dressyrryttare says:

  Jag hatar ORÄTTVISA!! HATAR!

  Tyra har verkligen gått övet gränsen. Alla borde bojkotta henne. Se till att hon får drt hon förtjänar.. inga läsare.. inga pengar… o tillslut vakna upp u verkligheten.

  Tyras beteende är på riktigt äckligt!

 • Dressyrryttare says:

  Har anmält Tyras båda insta-konton och hoppas att dom tas ner!

  Hon är en av dom största näthatarna på näten som även camcam faktamässigt har belyst… så det är dags att Tyra får smaka på sin egen medicin!

 • Hej Finest! Jag är mycket besviken på hur ni har hanterat situationen med Camillas blogg Bloggbevakning. Jag har läst bloggen dagligen i flera månader och det har aldrig förekommit näthat, förtal eller liknande olämpligt material på Camillas blogg. Något ni hade sett om ni hade bemödat er med att kontrollera anklagelserna innan ni stängde ner bloggen. Det bloggen handlar om är dels att granska, dels satir. Om allt som folk känner sig kränkta av skulle censureras så skulle ingen kunna skriva om något. Bry er inte om att skicka något standardsvar på detta mail, jag ville bara meddela att jag tycker ni skött er mycket illa i denna situation, och helt utan eftrertanke vikt er för ett drev baserat på osanningar och personlig vendetta.
  /Elin

  Detta har jag mailat till finest. Jag är #teamcamcam , inte bara för att jag gillar bloggen (där man med högt i tak kan få diskutera bloggar med andra läsare, utan att censureras av bliggaren själv. Åsiktskorridorer är så himla långtråkigt) utan även för att jag rent principellt inte tycker att den som gapar högst ska få sin vilja fram.

 • Oh god, Tyra is totally oblivious and delusional! If I could guess, I would say that 80% of her remaining readers only continue to visit her blog because it’s so tragically entertaining to see the stuff she gets herself into (and refuses to take responsibility for). It’s literally like a train wreck – you can’t look away! I have followed her since she did that show with Blondinbella, and I just don’t understand what’s happened to her. I used to love her blog because of the fashion etc, and now I just find her so fail. And the worst part is that she is such a hypocrite. Everything is fine and dandy when she badmouths and destroys other people and their brands, but as soon as anyone stands up to her with some well-deserved criticism she screams bloody murder! I just find it so incredible how little self-awareness she has, and that she apparently still thinks that her own behaviour is completely normal and acceptable. I wonder if she will ever start to act her age, and stop playing the victim..

 • Hej! Vill bara säga att hela det här känns helt sjukt. Borde inte Gabrella Joss känslor spela in något om de ändå ska använda henne som offer? Godtog inte hon en ursäkt och sedan var allt bra? Varför ska någon annan använda henne som offer helt plötsligt när GabJoss själv verkar ha gått vidare? Sedan vet nog alla att varken Tyra eller Dessie kan ta något annat än positiva kommentarer, allt annat är hat och mobbning. Lite tråkigt för dem eftersom det finns mångamånga fler människor i världen än just de två och man kan inte kontrollera att alla ska gilla exakt allt de gör. Camilla, du borde ta alla bevis du har, alla inlägg som Tyra själv skrivit, allt du bara kan, sedan lägga ut det. Dina åsikter och kommentarer behövs inte, för egentligen är det överflödigt med tanke på att andra kan bilda sin egna uppfattning om det hela.(Om just det här ämnet alltså.) Gör det och gå sedan vidare. Då finns alla bevisen där för allmänheten att se och om det då fortfarande är någon som är naiv och av någon anledning tror att du ljuger, då får de väl göra det. Men du har beviset där! Kan folk verkligen vara emot den uppenbara sanningen?

  Förresten ser jag upp till dig, Camilla, för jag har samma sjukdomshistoria som dig och läkare funderar också på om jag också har Fibromyalgi. Du kämpar vidare och visar att man faktiskt kan leva ändå! Underbart! Att du sedan kan bjuda på dig själv, vara skämtsam med både sarkasm och ironi (vilket är min humor) tycker jag bara är bra! Att alla inte har samma humor förstår jag, men bara därför behöver man inte vara anti och ta illa upp. Lång kommentar, I know, men kände att jag inte kunde vara tyst något mer!
  MVH

  • Camilla Gervide says:

   GabJossan insåg att jag inte kränkte hennes son utan skojade om hur hon skrev sitt inlägg och vi är vänner nu. Ingen behövde be om ursäkt alls. Så Tyra och Dessie bara utnyttjar henne i sitt drev.

  • Tycker också det är lite komiskt hur sakerna i mailet är utplockat enbart för att få dig att låta sämre. Ingen bakgrundshistoria och ingenting från resten är meningen är med. T.ex det där med att du skulle förnedra andra mammor genom att lägga dig i hur det uppfostrar sina barn. Alltså va? Vad jag vet har du bara skrivit saker som ”Blabla gjorde på det här sättet med sin baby, jag har inte haft någon egen utan är bonusmamma till äldre barn. Brukar det vara såhär? Vad säger ni som har eller har haft egna barn i den åldern?”. Men man kan väl tolka allt hur man vill. Om man går in med att vara anti, då kommer man bara se allt du skriver som det värsta någonsin. 😉

 • Vilken soppa! Var är Booken i allt det här, hon borde ju inte vara direkt svårövertalad att hänga med i Tyras drev?

  Jag har reagerat vid ett par tillfällen när dina inlägg har varit too much, men att därifrån dra det till en storm om näthat och mobbing är ju löjeväckande. Det är sådant här som urvattnar hela näthats-debatten. Rent krasst ett stort jävla hån mot de som är drabbade av näthat i dess riktiga bemärkelse. Jag skulle vilja se Tyra och Dessie stå och grina inför folk som blir mordhotade, förföljda, och får ta emot så mycket elakheter att de inte längre vill leva.

  Sist men inte minst; väldigt konstruktivt av dessa kränkta damer att besvara med drev och kommentarer om psykisk ohälsa. Dubbelmoralens mästare slår till ännu en gång.

 • Tråkigt att den bästa bloggen är borta, men hoppas att det bara är tillfälligt!
  Sen undrar jag vad Tyra/”Lisa” menar med att du har smutskastat Nellie? Läst bloggen flera gånger om dagen men har bara sett inlägg där du ifrågasätter varför Nellie stödjer en kvinnomisshandlare, vilket vi är väldigt många som undrar. Spelar ingen roll att han är känd, det är lila hemskt ändå.

 • Tycker det är sjukt hur alla dessa Tyra-anhängare kommenterar. Det kan man kalla mobbning och kränkning. Men då är det ju förstås okej enligt Tyra, bara det handlar om en människa HON inte gillar så är det okej. Det är väl därför hon alltid tycker det är okej att hon hänger ut människor på sin stora blogg. Det har hon ju gjort i många år nu.

 • Bästa Camcam. Jag är självklart emot näthat oavsett vem som står bakom det. Jag kan absolut hålla med Tyra om att du varit lite extra hård mot just henne, men förstår samtidigt att hennes sätt att skriva inbjuder till mer satir från din sida än mer opersonliga bloggare eller bloggare som kan se sin egen roll och inverkan på allt som händer runt omkring dem och vilken typ av kommentarer hen får.

  När du får igång din blogg igen så är min önskan att du upplyser dina läsare om alternativa sätt att läsa bloggar så att ens besök inte loggas och bloggaren därför inte tjänar pengar på ens besök. Jag har under en längre tid läst bl.a. Tyras blogg så eftersom jag inte vill stöda henne ekonomiskt, medan jag gärna klickar in mig den vanliga vägen och klickar på adlinks (trots att jag inte är intresserad av produkten) för att stöda duktiga och seriösa bloggare. Till den kategorin hör såklart majoriteten av bloggarna, bl.a. du (trots avsaknad av adlinks)!

 • Tycker det är otäckt hur Tyra startar drev och ständigt utmålar sig själv som en ängel och ett offer. Nu är hon såå nöjd i bloggen då hon kan skriva att finest stängt din blogg pga näthat mot henne. Men samtidigt låter hon kommentarsfältet vara stängt ett tag till eftersom de flesta inte höll med henne. Att hon skriver så hycklande att hon bara försöker driva en positiv blogg om hästar är så falskt. Och publicerar en bild när hon skrattar och räcker ut tungan. Tyra är den som hänger ut, manipulerar läsare och startar drev mot de hon ogillar.

 • Detta ar ju helt obegripligt. Finest borde ha statt bakom dig och insett att det ar en sjuk manniska som driver detta drev emot dig, istallet stanger dom ner din blogg utan nagon som helst kontakt. Jag har skrivit ett mail till dom och fick samma standardsvar som ni andra. Blir sjukt forbannad pa att inte kunna se skillnad pa ironi, sarkasm och nathat. Camilla alskar din blogg och det kanns oerhort tomt att inte ga in och lasa dina inlagg som alltid far mig att fnittra. Dessie har absolut tappat en lasare.

  Med allt underlag du har tycker jag absolut att du ska anmala detta. Bade mot Tyra och Finest. Hoppas att du kommer tillbaka dom narmaste dagarna. We miss you <3

 • Jag skickade detta:

  God kväll Daniel!

  Det har varit fyllt med dramatik på blogg-fronten de senaste dagarna där en av era bloggare har betett sig väldigt oprofessionellt och även drivit en häxjakt på en annan bloggare vid namn Camilla Gervide. Den andra bloggaren är självklart Tyra Sjöstedt.

  Jag förstår att Tyra Sjöstedt eventuellt är ett känsligt ämne för er eftersom hon är bekant med Aleks Subosic (och Kenza Zouiten m.fl.) som tidigare var anställd hos Tailsweep. Men denna bekantskap ska inte behöva skydda Sjöstedt. Hon begår gång på gång grova uthängningar och hotar om polisanmälan och förtal. Sjöstedt har en dubbelmoral och attityd som jag TROR inget företag vid sina fulla sinnes bruk vill förknippas med. Därför är jag förvånad att ni samarbetar med henne. Jag säger inte det detta för att jag vill vara elak, utan jag är enbart kritisk till hennes beteende och hur hon behandlar andra människor.

  Gervide har en blogg som nämner nästan ALLA Sveriges bloggar och Youtube-kanaler. Hon tar skärmdumpar på inläggen/videos och diskuterar kring inläggens innehåll. Det sker inga spekulationer, skvaller, näthat eller mobbning. Sjöstedt skriver istället detta om Gervides blogg:

  “Camilla driver alltså en blogg som handlar om att kränka, smutskasta, göra narr av- och förnedra andra människor. Hon hänger tydligen inte bara ut vuxna människor, utan även bloggare och kändisars barn, anhöriga till bloggare som inte valt att vara offentliga!”

  Ett litet tips är att läsa igenom bloggen Bloggbevakning för att själva skapa en egen uppfattning och för att även förstå att det Sjöstedt skriver om inte är sanningen. Jag, och flera andra, har följt Gervides blogg sedan dess start och det har aldrig förekommit vare sig smutskastning eller förnedring av andra människor. INGET barn har blivit uthängt. Gervide tog enbart upp MAMMANS (Gabriella Joss) sätt att skriva om sitt barn. Sjöstedt läste nog inte inlägget för annars hade hon förstått att Gervide aldrig ifrågasatte barnet. När Gervide skrev om Andreas Kurzejas adress fanns redan all information på internet och hans adress kan alla ta del av genom en enkel sökning på Google. Gervide tog till och med bort inlägget efter protester från Sjöstedt. Gabriella Joss har för övrigt förstått Gervides inlägg i efterhand och de är nu båda vänner. Tyra Sjöstedt kan därför inte använda henne som ett “offer” i denna protest mot Bloggbevakning.

  Tyra Sjöstedt säger sig vara emot näthat, mobbning och uthängningar. Jag antar att Ni på Tailsweep delar exakt samma mål och värderingar? Då skulle jag vilja fråga er varför dessa inlägg blev publicerade:

  http://ridingbytyra.se/2015/10/15/sanningens-stund-ar-kommen

  http://ridingbytyra.se/2015/10/15/jag-har-en-fraga-till-er

  Sjöstedt berättar väldigt detaljrikt om alla stall hon har stått på och hon namnger företag och privatpersoner. Är det inte lika illa, om inte mer illa, som att skriva ut en offentlig adress? Hon forsätter med att berätta hur en person har varit påverkad av alkohol och hur någon hotade hennes katt. Hur härligt är det för dessa människor att googla sina namn och hitta Sjöstedts inlägg? Sjöstedt själv beskriver det som såhär:

  “//… men konsekvenserna för mig och mitt varumärke är enorma! Dels att alla tusentals människor som läser hennes blogg går på det hon skriver och tänker så om mig! Sedan kanske andra som tänkt söka jobb hos mig inte gör det då dom tror att de inte ska få lön. Och sedan ska vi inte tala om alla samarbetspartner eller företag som jobbar med mig/eller är intresserade av att jobba med mig, googlar mitt namn och så hamnar det där högt på google eftersom hennes blogg har hög trafik- och läser en sån grej om mig och mitt företag! Och detta inlägg är bara ett inlägg i mängden om lögner och smutskastningar mot mig och mitt varumärke!”

  Sjöstedt vet alltså själv hur illa och jobbigt det är när folk sprider rykten och lögner om en, men detta verkar enbart gälla henne eftersom hon själv är med och sprider rykten om andra. Just nu får Camilla Gervide hot och hat från Sjöstedts läsare som har tagit den sistnämndes parti. Gervide får även näthat av andra bloggare (Desirée Nillson) som bl.a. beskriver henne som psykiskt sjuk.

  Jag skulle verkligen vilja veta hur och varför ni väljer att stå bakom en person som Tyra Sjöstedt som hetsar till näthat, mobbning och hot mot andra människor. Det Camilla Gervide har skrivit är inte ens i närheten av det Sjöstedt har gjort och FORTFARANDE gör.

  Om det är så illa att ni faktiskt stolt står bakom näthat och mobbning så ska ni veta att Bloggbevakning snart är uppe igen och att ni aldrig kommer att kunna stänga ner den. Det finns inget material eller bevis till förtal/hot/kränkningar som Tyra Sjöstedt skriver om för Camilla Gervide har helt enkelt inte gjort det.

  Jag hoppas att mitt, och alla andras, mail får er att ifrågasätta er bloggare och även ger oss ett bra svar om varför ni väljer att stödja Tyra Sjöstedt.

 • Har mailat alla finest-adresser som cirkulerat här, och även anmält tyras instagramkonto. Jag hoppas aldrig du Camilla återvänder till finest oavsett vad som händer framöver, för dom förtjänar inte dig!! Dom svek sin egen bloggare och lät den största nätmobbaren av dom alla mobba dom till att stänga ner din blogg. Jag hoppas att dom skäms rejält!! Och jag hoppas du Camilla kör på på egen hand eller på en portal som har vett att förstå hur bra du är och hur viktigt det är att din blogg finns! 🙂 kramar!

 • #BACKACAMCAM

  Tyra är vidrig. Låt aldrig henne eller någon annan tysta dig. Din blogg behövs så jävla mycket, detta drev mot dig bevisar det ännu mer. Jävla snorungar som går på dig. FYFAAN!

 • Fan, jag kräks på Tyra och Dessie, skenheliga fjortisar. Så jävla trött på deras offermentalitet att jag börjar tänka elaka tankar om dem. Ska träna lite mindfullness och glömma bort dessa patetiska små lortar.

 • Johanna Dahlqvist says:

  Har helt missat din blogg men såhär känner jag: VÄX UPP!! hur kan de vara underhållande för dig som 30 åring att sitta och skriva skit om andra? Hur kan de vara roligt att göra andra människor ledsen ? Och ni som läser vad är ni för tragiska människor som tydligen mår bättre av att läsa elaka saker om folk? Ni är så grymt avundsjuka på dessa människor att ni finner lycka i deras olycka. In borde ta och funderar igenom era egna liv..

  • Du har missat hennes blogg, alltså inte läst den? Hur kan du då säga att hon skriver skit om andra?? För att Tyra sagt det eller?

  • Du har alltså inte ens läst bloggen men vet ändå precis vad den handlar om?
   Jävlar.. det var inte illa!
   Vad har du mer för övermänskliga talanger?

  • Du har missat hennes blogg så hur kan du ha en åsikt? Och exakt vad skulle jag vara avundsjuk på? Att leva ett liv på nätet som är så skört att det inte ens tål att skämtas om? Skulle jag vara avundsjuk på att vissa väljer att moderera andras åsikter om sig själva och tro att deras liv avgudas och avundas av alla andra? Jag tycker snarare synd om dessa verklighetsfrånvända människor och jag finner nöje i att se fasaden spricka lite, fasaden dom försöker lura på mig och få mig att tro att det är något att avundas i syfte att tjäna pengar och bli rik, så att det finns mer att “avundas”. Det finns ingen människa som tar sig själv på så stort allvar så att man inte kan ta ett skämt om man inte kämpar för att ge sken av något som uppenbarligen är livsavgörande om det raseras. Och det skulle jag vara avundsjuk på? Jag tål hellre skämt.

  • Du kanske ska läsa bloggen innan du bildar dig en uppfattning? Tro inte på allt Tyra och Dessie skriver. Och det är faktiskt det Blggbevakningen handlar om, att pilla på fasaden och granska den bild bloggarna vill att du ska tro på. Camilla ifrågasätter, driver med dem, påpekar det fåniga i att exempelvis Tyra alltid gör omstarter på sin blogg men att det alltid slutar med att Tyra skäller ut läsarna i kommentarerna och sedan inte bloggar på fyra dagar och sen är allt alla andras fel. Eller att typ alla bloggare tar bilder med fruktat, Voluspadoftljus och senaste märkesvagnar upptryckt i en onaturlig ställning bara så att märket ska ses? Eller att Dessie på senaste tiden på 9 av 10 bilder håller i hårtofsen? En del av inläggen av bara skämtande med bloggvärlden, andra handlar om att på allvar se till att den där överdrivna, photoshoppad fasaden med nya prylar, shopping, lyx, resor, kläder och allt det andra inte får stå oemotsagt.

 • Camilla: jag hoppas du anmäler Finest för kontraktsbrott! Dom veklingarna!
  Du kommer alltid att vara en fantastisk person det du har gjort för oss läsare är helt ovärderligt du är verkligen en på miljonen!

  • Nej verkligen inte. Om det inte handlar om en person som beter sig illa, då gillar jag att läsa om när någon påpekar det. Fel?
   Nu är det dock oftast inte det som Camilla ägnar sig åt, men eftersom du undrar..

 • Mejlade detta till Tailsweep:
  “Hej!

  Tycker det är hemskt att se hur ni kan stå bakom Tyra genom allt hat hon publicerar och uppviglar till. Det är HON som hängt ut Camilla med namn och tagg till hennes PRIVATA instagramkonto och hetsat folk att kommentera på hennes konto, och Camilla har fått ta rent ut sagt vidriga kommentarer där hon blivit kallad vider, hora osv.

  Tyra är så full av dubbelmoral så det finns inte. Hon säger att hon hatar hat och nätmobbning, men hennes blogg har genom åren genererat just det i mängd och massor. Några exempel: hon har hängt ut stallägare och sagt de är psykiskt störda, hon har hängt ut en ung tjej som skrev att hon hycklar. Hon hängde då ut tjejen (hon var då 13 år!!) på sin instagram och hetsade folk att gå in och hata. Horsespot ska vi inte glömma bort heller, de var ju så dåliga och värdelösa och allt vad det var. Det finns så många exempel tyvärr.

  Är man seriös med sitt varumärke vill man inte sammankopplas med en sån här hatisk person, tråkigt att se.

  Hälsningar
  Daniela xxxxx”

 • Mailat! För man kan ha olika åsikter och man kan ha olika syn på saker, men att döma någon ohörd och dessutom frånta personen hennes egendom (bloggen) är inte acceptabelt från ett företag som vill se sig som en seriös aktör!
  I mina ögon så granskar Camilla och ifrågasätter, samt låter dem som har blivit tystade på andra bloggar få höras på Bloggbevakning, är det att hata???
  Och det vore ju trevligt om företaget läste och följde sina egna regler och policy!

 • Är du en vuxen normal människa bör du se att du gör fel. Be om ursäkt kan vara något. Du kommer troligtvis att bli anmäld. Då du fortsätter att stå upp för de påhopp och förtal du skrivit.

  Vad vinner du på att gå på människor på det sätt du gör? Mår du lite bättre av att få andra att må dåligt.

  Du skämmer ut dig själv.

  • Vad är förtal? Att skriva om det bloggarna redan skrivit på sina egna bloggar? Påhopp att driva med hur Dessie krampaktigt håller i sin tofs på varje bild som att hon tror att den ska trilla av? Knappast…. Du har inte ens läst bloggen, bara svalt vad lögnaren Tyra kräkt ur sig.

  • Håller med dig. Det är synd om henne att hon känner behov av att trampa ner andra för att själv få känna sig lite bättre. Jag tycker det är lika bra att bloggen blev nertagen då det var ett väldigt hårt klimat inne på den.

   • “Hårt klimat”? Hårt klimat har du på Tyras blogg som skäller ut sina läsare med jämna mellanrum, som raderar kommentarer och blockar folk på löpande band när de inte håller med henne. Eller Dessie med sina passivagressiva kommentarer som hon alltid avslutar med “kram <3" som om det skulle göra allt bättre när hon hotar sina läsare.
    Nej, hela den här lilla stormen som Tyra drog igång handlar om lättkränkta bloggare som vill ha gullegull medhåll på allt de gör. Och, förstås, att Tyra inte gillar Camilla eftersom Camilla skällde ut Tyra när Tyra betedde sig som världens sämsta "vän" gentemot en gemensam vän. Googla Tyra, Camilla och Frida så får du se vilken "trevlig" människa Tyra är….

   • Är man en vuxen människa vet man vad kränkning är. Man ber om ursäkt och börjar om. Vad andra en gör fel så vet man som vuxen att man endast kan stå för de man själv gjort fel.

 • Utan att gå in på huruvida finest gör rätt eller fel som tar avstånd från din blogg, måste jag säga att de som ett etablerat företag skött detta extremt dåligt. Verkligen något av det sjukaste jag hört på länge.

 • Bara det att du är 30+ och kallar dig själv “Queen camcam” säger mer om dig själv och att du måste vara 14 år metalt.. Hela du skriker osäkerhet och diagnoser. Hur kan du inte skämmas och viktigast av allt inte FÖRSTÅ att du gjort fel? Det skrämmer mig och även ditt tankesätt då du är bonusmamma till en 13åring som så småningom skulle börja bli mobbad i skolan p.g.a hennes psykopat till plastmorsa som hänger ut folk på nätet. Vilken jävla förebild. Snälla skaffa aldrig egna barn för det är väldigt uppenbart att du skulle bli en kass morsa. Jag ska vara ärlig, jag gillade din blogg till en början då du som andra säger skrev med “glimten i ögat”. Det var underhållande och “lagom”. Men ju mer läsare du fick ju mer hybris kändes det som, vilket i sin tur märktes i dina inlägg som bara blev råare och råare, du skrev inte längre med glimten i ögat utan nu var du bara ELAK och det var inte lika roligt att läsa längre. Jag vet att det finns dom som håller med mig om den saken då jag sett liknande kommentarer i din blogg innan den stängdes ner. Det är sjukt att du själv inte förstod eller märkte vilken förändring det blev i dina inlägg. Och att Tyra av alla bloggare faktiskt lyckades få med sig så många för att anmäla dig borde verkligen vara en väckarklocka för dig då det annars inte är någon som håller med om något hon säger eller tycker. Jag skäms åt dig “camcam”, på riktigt jag gör verkligen det.. Men vad ska man säga, karma is a bitch?

  • Så tyckte du hade rätt att komma hit och förolämpa Camilla? På vilket sätt är sitt vidriga beteende rättfärdigat? Kalla någon “psykopat”? Att man inte gillar Camillas humor är en sak, men att börja slänga kränkande förolämpningar om psykiskt sjukdom omkring sig är jävligt lågt.

    • Du kanske skulle läsa bloggen innan du uttalar dig? Camilla har varken förtalat, kränkt eller förolämpat någon. Hon har skrivit sina egna åsikter om det bloggarna redan skriver om. Hon hat inte skrivit lögner, inte gjort personliga påhopp (hon har verkligen inte kallat någon psykopat som vissa andra här inne…) och hon har inte skrivit om ogrundade rykten. I fallet Tyras pojkvän hade Tyra redan “hängt ut” honom med fullständigt namn och bild långt innnan någon brydde sig. Lilla Dessie kände sig tydligen “kränkt” eftersom vi skattade åt hennes vana att krampaktigt hålla i sin tofs på varje bild som om den var på väg att blåsa bort. Kränkt? Knappast… Det hela handlar om självcentrerad bloggtjejer med noll självinsikt som inte tål att någon driver med deras offentliga bild. Hade Tyra och Dessie tjänat pengar på det här hade det varit annat ljud i skällan….

  • Så bara för att man inte följer normen av mentalt tråkiga människor så är man osäker och psykopat? Vad säger det om Tyra då som ljuger om precis allt och dessutom hänger ut både företag och personer med namn följt av en hel drös påståenden om deras mentala hälsa? Är hon reko och bra då eller? Undrar vem fan som är psykopat i debatten. För fan skrattretande hahaha! För att inte snacka om att du påstår att Camilla har hybris? Hon skriver för fan aldrig om sig själv, till skillnad från Tyra som börjar varje mening med “jag” och i varje inlägg höjer sig själv till skyarna.

   Ja du Q.M, du verkar ha bra koll 😉

  • Intressant läsning. Du kommer med förtal och påhopp när du ber en annan människa sluta med detta? Fy fan, lugna ner dig.
   För den delen tycker jag snarare att Camilla blivit mildare i inläggen det senaste. Har du ens läst bloggen på ett tag?

  • Jo, det känns väldigt mkt hybris att kalla sig för något i stil med “Queen camcam” även fast hon gjorde det med vad hon påstod var “humor”.

 • Tyra skriver i sin blogg:

  “Det sista jag någonsin vill nämna om det här, det är att Finest.se har stängt ner den där bloggen nu eftersom dom själva tycker hennes blogg passerat alla gränser för vad som är lagligt och okej,”

  Det är ganska intressant hur hon är helt oförmögen att hålla sig till sanning, återigen. Alt. hennes förmåga att förstå skriven text är under all kritik.

 • Stå på dig Camilla. Det är ganska uppenbart du behöver en ny plattform. Finest vill du inte vara kvar hos och jag vill inte läsa bloggar som huserar där. Dom verkar ju för fan vara helt dumma i huvet. Ska genast kolla om några andra bloggar jag läser är kund hos dom. Vet att det kan svida men det här handlar inte om att ge sig eller förlora på något sätt utan bara konstatera fakta. Du har valt en jävla skitportal vilket avslöjades här och nu och bör, liksom andra bloggare, fortsätta på annat ställe.

 • Jag tycker det var ett smart tips! När allt det här är överstökat så skriv ett inlägg om hur man läser bloggar utan att faktiskt besöka dom. Jag gör likadant, dom bloggare jag tycker om och besöker jag ofta (har t ex som startsida) och klickar på adlinks mm men resten går jag inte in på då jag inte vill vara ett + i deras positiva statistik.

 • Härligt att se att bloggen är tillbaka / öppen igen. Dock går det varken att kommentera eller läsa kommentarer. Antar att du jobbar på det?

  • Camilla Gervide says:

   Ja, det kommer ta ett tag innan allt fungerar igen tyvärr.. Men det borde rassla på plats under dagen. (By the way, Tyra och “Lisa” – jag skriver på toaletten samtidigt som jag kissar så håll i hatten)

 • Jag mailade o fick svar idag att de nu undersöker saken o återkommer med ett uttalande i senare Skede. Jag skrev att jag tyckte de skulle be dig offentligt om ursäkt för behandlingen!

 • Har varit borta i helgen och ser först nu spektaklet som skett. 👿

  Men nu är du tillbak på din gamla blogg, Hurra! 🙂

  Men det går inte att kommentera än. 🙁

 • Ärligt talat. Tyra är den värsta av dem alla, jag har blivit hotad till livet av henne och ljugen om ett antal gånger. Jag har inte gjort ett skit! Vi känner inte varandra öht. Hon är galen.

 • Jag har jobbat så har inte kunnat mejlat finest, men följt debatten ändå (från toaletten, mina kollegor måste tro att jag har en kass blåsa nu). Bra att finest öppnade upp bloggen igen – men snälla, flytta därifrån. Nu har finest visat att de vänder kappan efter vinden (efter minsta vindpust). Finest är inte värda dig eller din trafik.

 • Kändes ganska rättvist igår när jag såg att bloggbevakning tagits ner och fick ännu ett gott skratt nu när personen som gnäller över andras “offerkoftor” nu stickar en helt egen! Truly a full circle of bullshit xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.