Dagens leksak

Eller snarare gårdagens.

Det är sällan (ungefär aldrig) som folk oförhappandes kommer förbi torpet för att säga hej, eftersom torpet ligger flera mil utanför obygd. Det är en förort till en obygdens obygd skulle man kunna säga. Jag tror inte ens att det existerar på Google Maps. Då är det verkligen i skogens mest mörka vrå.

Men jag har en rar kusin och ett otroligt rart kusinbarn som bor i … jamen man kan kalla det obygden då? Och hennes väg hem till obygden från ön är vår närmsta stora väg. Med stor väg menar jag vägen från obygden in i mörkaste Dalsland.

Hon åkte hem från ön igår och när hon passerade skylten till torpet bestämde hon sig för att kolla om vi var här, och det var vi ju, så hon och nio månaders kusinbarnet kom förbi.

Vi vet ju redan att vi har massvis med leksaker för barn som fyllt år. Gärna fyllt år ett par gånger. Hennes sötnöt till son har inte gjort det än så vi hade exakt inget alls att leka med som passade hans ålder.

Förutom det här.

IMG_7232

Som maken, totalt utan min vetskap, hade köpt på det där stället han gillar att shoppa på online.

Jag vet inte ens VARFÖR han har köpt det. Definitivt inte varför de låg på soffbordet.

Någon som vill ge sig på en okvalificerad gissning?


Posted in Familjen, Mannen i mitt liv by with 62 comments.

Comments

 • Christina says:

  Det där känns ju omöjligt att gissa…..först tänkte jag på en spetsprydd suspensoar, men fattade liksom inte hur man skulle sätta fast den……men en helt annan sak….tänkte fråga dig hur f-n man tar sig till Bohus Malmön…..har aldrig varit där, men ska nu åka på en stensättarteater i ett gammalt stenbrott…..och vem är bättre lämpad än du att svara på denna fråga…..:)

  • Victoria says:

   Färja från Hovenäset. Som jag aldrig har åkt, men personligen vet jag precis hur man tar sig dit med egen båt, gills det? 😉

   • Christina says:

    Absolut….,Men jag funderade mest på det där med färja….hihihi…..så jag tackar ödmjukast för det svaret….Gulledej….Då kör vi helt enkelt till Hovenäset…..om inte du kör oss förstås….:)

 • Yvonne says:

  Haha, tänkte också på spetssuspensoar 🙂 omöjligt att gissa…

 • Fru M says:

  Det är väl en “kalsongstring typ? Antar att grejen där bak -pinnen, klämmer sig fast i cracken och den tjusiga påsen håller paketet på plats?

  Vad är det för fel på karln?? Fanns dom bara i turkost? Är inte skogsgrönt mer hans färg….?

  • Victoria says:

   HAHAHA jag fattar inte HELLER. Jag ser det mer som en “stick up his ass” eftersom det är turkostygklädd ståltrådspinne? VARFÖR?

   • Fru M says:

    Klart den måste vara tygklädd, tänk så osexigt (?) med en vanlig stålvire bara…
    Eller så är den lindad helt enkelt för att minimera risken för nickelallergi =)

    • Victoria says:

     Fast. Om man nu skall vara sån som jag är och tro att den skall up his ass, borde det inte vara lämpligare med en färgglad piprensare där bak då? Som gör någon slags nytta?

 • I mitt huvud says:

  Jag kan inte ens gissa vad det där är… Men barnet är väldigt sött!!

  • MissK says:

   Samma här, var tvungen till o läsa i kommentarerna innan jag kom med nån gissning

   Men tyvärr kan nite ens komma på vad det ska föreställa

   Men min vilda gissning är dock inte lika kul som de andras men skulle tippa på nån ask/påse till klädnypor

   • Victoria says:

    BRA gissning. Den skall kanske få bli en klädnypepåse. För de lär inte användas till det som är meningen, någonsin 😉

 • I min värld says:

  Haha jag tänkte också på typ stringkallingarc men sansade mig o tänkte att dr låter man väl inte ligga på bordet ….. Kanske? Om det nu inte har gått väldigt vilt till? Sen tänkte jag cyklop men det behövde han väl inte nu när han har säkrat linan till linbanan?

 • Behå-Helene says:

  Tror han behöver gå i skola hos mig. 😀

 • Bibbi says:

  Min första tanke var just spetsstringkallingar men sen tänkte jag att så jäkla dum kan han inte vara att han köper det. Läste sen i kommentarerna att han kunde det. Min fråga till honom blir då ???????
  Böj till stålvajern som tydligen ska up his arse och använd den till klädnypor eller avyttra saken i soptunnan.

  • Victoria says:

   Jag vet inte. Ibland undrar jag om han köper saker för att se extra dum ut i bloggen?

   • Bibbi says:

    Ibland verkar det så. Men en sak måste vi ju ge honom; han bjuder på sig själv och det gillar jag hos människor.

    • Victoria says:

     Du, jag är helt hundra på att det är så. Han bjussar gärna på sig själv, vilket är en av hans goda sidor. FÖRUTOM att man aldrig kan få göra narr av honom när han säger fel, däremot är han en helsikes ordmärkare. Jag skulle aldrig någonsin never ever få honom att säga “sex laxar i en laxask” tex, det BLÅVÄGRAR han. Skittrist.

 • pezze says:

  hoppas verkligen inte den e använd!!! X-P
  o tycker faktiskt att string e så fult o så obekväm…

 • Annika K says:

  Haha… Ehhh nån slags trosa som man inte får solränder på sidan av.
  Och den måste ju sitta kvar på nått vis. Dvs med hjälp av den där ev pinnen eller vad det är

 • PJAK/Anna says:

  Allvarligt, det är nästan lite varningssignal det där. Inte rumsrent och mycket b varning.

  • Victoria says:

   Men jag vet inte riktigt vad det varnar för? För han skulle aldrig över sin döda kropp ta på sig dem?

   • PJAK/Anna says:

    Men bara det att köpa dem!! Har han något han vill tala omför dig???

    • Victoria says:

     Det var ju som sagt inte det första paret. Han verkar vilja tala om att det i varje skojigt paket måste ligga ett par vrickade kallingar?

     Vad som oroar mig lite mer är att de tillverkas. Vem köper och använder på allvar?

 • Humlan says:

  Ha ha, och DET tycker han ska ligga på soffbordet? Fast det är klart, ska man skapa ett zombie-land så ska man väl försöka skrämmas ordentligt … 😉

 • Han köpte dem givetvis för att du gillar blått och hoppades på……….?

 • tigerlilja says:

  Men du skriver att han brukar handla på det stället? Vad handlar han mer? Antingen har jag för lite eller för mycket fantasi, svårt fall.

  • Victoria says:

   Fniss. Det är ett ställe som har ALLT. Och allt är fånigt billigt med gratis frakt. Däremot är det inte fokus på just underkläder alls. Den här gången fick jag gå totalt bananas och köpa exakt allt jag ville ha i form av studiokamerautrustning. Diffusers, skärmar och ALLT man kan tänka sig. Jag köpte grejor som i vanliga affärer hade kostat runt 20.000 och det kostade 700 spänn. Men maken lade ordern och för att skoja till det lade han till två par “kalsonger” (oklart hur mycket kalsong det faktiskt är) för att jag skulle få en happy surprise när jag packade upp alla kameragrejor. Och jesus amalia vad kameragrejor det var i paketet. Plus två par kallingar. Det andra paret är…ännu mer tveksamt. 😉

   • MissK says:

    Då tycker jag du ska tipsa oss om den sidan för vi alla vill väl ha ett par turkosa stringkallingar lr noooot fast resten kan vi nog tänka oss att kika in på 😀

   • Christina says:

    Din man verkar ju vara lite “Oppfinnarjocke”…..om han tar kallingarna som prototyp, uppfinner något bra blöjmaterial, så kunde de ju användas som inkontinensskydd inom äldrevården……skulle väl vara gulligt på de äldre männen….:)

   • Hanni P says:

    Nu har du sagt A så nu vill vi höra B. Var köper man så skojiga kameraprylar så billigt?

    • Victoria says:

     Jag tror att det är geek.com. Jag har köpt skärmar, softboxar och lite blixtgrejor. För inga pengar alls. Men där verkar finnas allt, med vansinnigt snabb leverans. Nu har jag ju inte järnkoll eftersom jag bara shoppat där en gång. Maken kan nog däremot hela sortimentet 😉

     • Hanni P says:

      Sounds fabulous! Har Monas advokater hört av sig än?

     • Victoria says:

      Just det, jag köpte en ljusmätare och en led-blixt med. Som ett barn i godisaffär.

      Haha näe. De har gissningsvis inte hört av sig till någon.

 • Åsa J says:

  Hahahaha! Spar bilden och ta fram den lite snyggt när knodden fyller femton! Då kommer Tant Vickan få förklara ett och annat. Hehe!

 • Admin Anka says:

  Det HETER C-string. Hallå vet ni inget?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.