Apropå pyssel och presenter

Jag fick ju andra presenter häromdagen. Från Mr. Cool Stuff.

En bra sak som jag har velat ha länge. Sen första gången jag såg att det fanns. Eftersom det där med två meter badlakan runt huvudet är hejdlöst opraktiskt.

IMG_2415.JPG

Nu tycker jag mest bara att jag är dum i huvudet som inte fått tummen ur röven och köpt det tidigare. Man tappar den inte, den väger inte två ton och man slipper utföra akrobatiska balansakter när man skall böja sig ner över handfatet och borsta tänder och tvätta ansiktet. Eller är det bara jag som alltid gör det med handduk på huvudet?

Det andra var en lite mer … pysslig present.

IMG_2413.JPG

Jag har skrivit om min penisavund tidigare. Eller snarare avundsjukan i lättheten att kunna kissa överallt utan att klä av sig alla sina kläder och ändå kissa på sina skor.

Tänker att det kan vara ytterligare en bra sak att ha i apokalypshandväskan.

Men jag tror jag skall pysseltesta på dass innan jag börjar kissa lite här och där ute i det fria.

Jag återkommer med recension.


Posted in Klimakteriekossan, Nyheter, Trendspaning by with 22 comments.

Comments

 • Bibbi says:

  Smarta prylar båda två. Nej, jag har slutat att borsta tänderna med handduken runt huvudet just för att den alltid ramlar ner i tandkrämen i handfatet samt slår ner allting som står på hyllan mellan spegeln och handfatet.
  Kisshjälpmedlet skulle ju vara suveränt om det fungerar. Väntar på ditt test med efterföljande recension.

 • PJAK/Anna says:

  Handduken får du gärna testa fort. Här balanserar man fortfarande tappert. Vägrar dessuom blåsa håret torrt så man behöver ju ha handduken ett tag på huvudet….

 • CamillaF says:

  Den där handduken är guds gåva till kvinnan! Finns att köpa på Rusta- asbra grej! 😀

  • Victoria says:

   Haha finns den även på Rusta alltså? Och jag missade det.

   • Bibbi says:

    Och jag som var på Rusta tidigare ikväll. Men då hade jag inte hunnit läsa här förstås. Blir nog ett besök i helgen också.

    • MissK says:

     Finns även på Ge-kås 😀

     Jag har aldrig handduken runt huvudet, utan torkar bara lite lätt med badlakanet sen kammas det o i med skum, sen blåsa lr självtorka sen är det torrt inom 3-15 min beroende på om jag blåser lr låter det självtorka 😀

 • tigerlilja says:

  Hade åtminstone tidigare för långt och tjockt hår för den där, nu är det tunnare, så det kanske skulle passa bättre. Enda glädjeämnet med det i så fall.
  Men den där kissgrejen verkar ju klart intressant. Framförallt eftersom du testar först…

 • MickeB says:

  Victoria says:
  Nov 27, 2014 @ 21:43 at 21:43
  Handduken är testad. Alldeles fantastiskt. Det blir ju såklart inte snustorrt, men den suger rätt bra. Och sitter framför allt där den ska. Ljuvlig handduk.

  Hmmm,undrar om den är nåt för oss män också då?
  Vet att det är en väldigt manlig barnslig kommentar men kunde inte låta bli 😉

 • I mitt huvud says:

  På Rusta kan man köpa en sån däringa hårturban. Supersmart!!! Jag kan inte leva utan mina nu när jag börjat använda dem! Som du skrev så är det så himla otympligt med ett badlakan på huvudet!

 • Majabella says:

  Tänk på att inte blanda ihop prylarna nu så du tar kiss-struten på skallen och sen kissar i turbanen. Väntar också på en utvärdering av kisshjälpen, jag kissar redan stående (på allmänna toaletter) eller vad ska man kalla det; halvhukande över toalettskålen för att inte mina skinkor ska närkontakt med sittringen.

  • Gina says:

   Hahahahaha men tänk vad kul om Victoria skulle blanda ihop dom. Du skulle inte sagt något ;-. Inget ont mot dig Victoria alls utan jag tror att just du skulle kunnat ta det.

 • Gina says:

  Kan också intyga att jag sett de där turbanerna på Rusta. Kanske måste köpa en sådan för jag använder en så stor, tjock och tungt badlakan just nu. Det blir så tungt att man nästan faller omkull. Tänk sedan när min ena katt bestämmer sig för att hon ska hoppa upp och landa på mitt huvud. Att man fortfarande lever är ett under.

  • Victoria says:

   Det var verkligen fantastiskt praktiskt. Och med tanke på att badlakan redan involverar ett antal akrobatiska övningar (hand upp alla som har slagit ner saker från badrumshyllan och gjort sönder pga att badlakanet gör som det vill) så skulle jag inte vilja balansera katten på det med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.