Men ändå är han min lilla raring

Trots att jag behöver BH i metall (som Bibbi föreslog). Eller kanske skutta tillbaka till Ivanhoes tid och knyppla ihop en ringbrynja, åtminstone en ringbrynje-bh?

En gång i tiden hade jag faktiskt just en ringbrynje-bh. Jag hade även en sambo som var korsriddare på fritiden som gjorde ringbrynjor på löpande band och en av hans, något udda, kärleksförklaringar var en riktig BH i brynjeringar. Den finns inte längre, då var den bara en accessoar och nu skulle jag verkligen verkligen behöva den.

Alternativt en OnePiece i kevlar.

Men han är ändå en tredjedel av det raraste jag har.

Idag snodde han en toffla, ville hemskt gärna sova men vågade inte riktigt lägga ner huvudet ifall jag skulle få för mig att sno hans ärligt stulna byte. Det löste han genom att sittsova.

På den sista bilden är han dock klarvaken och extremsöt. Även stora likheter med Björn Borg med sina tättsittande ögon och stora näsa.

Liten

Nu skall jag återgå till att vara over the top skitförbannad sådär i allmänhet.

Det är vad jag har sysselsatt mig med i sisådär 24 timmar.

Det är även bland det tråkigaste jag vet, för det går åt så in i helvete med energi.

Så jag löser det genom att gå och lägga mig och skeda med Liten och lyssna på ljudbok.

Har ni mördat någon i helgen möjligen?

PS: HERREGUD vilka stora fötter jag har ser jag nu. Det är min toffla. Hunden väger 20 kilo och är inte direkt i storleksklass chihuahua och ändå ser tofflan ut att vara minst lika stor som hunden. Det är jag och Gunilla Persson som har fartygsskor.


Posted in Hundarna, Klimakteriekossan by with 23 comments.

Comments

 • LillJonne says:

  Toffeln ser ut att vara en stl 45, men då står du stadigt på jorden

 • Åsa says:

  Nä, han kom undan med livet i behåll. Men enbart för att jag inte kunnat ta mig ur sängen!

  Toffeln ser väl inte stor ut jämfört med huvudet på Liten. Kroppen har han ju rullat ihop 🙂

 • tina says:

  Den absolut sötaste tjuven jag har sett…så det så! 😉

 • Karin says:

  Tänker mer att du skulle behöva Madonnas famous “strutbh”.nix har inte roat mig med mord i helgen,har haft fullt upp med F1 i MC,gäster,och nu laddar vi om för nya vänner som checkar in på torsdag,det är jävlarimig helt galet just nu…

 • I mitt huvud says:

  Alla i min närhet har överlevt!

 • Majabella says:

  Tror det måste vara toffeldagen helt enkelt. Dante stal också. Alltså premiärstal en sko. Han hade en del att välja på men valde omsorgsfullt ut en lätt stinkande Birkenstock som varit med inne och ute i många år. Känsla för vintage o årgång alltså. Och det var min inte husses.
  Gå inte runt o va inte arg, det är ingen idé. Jag har lagt ner det för längesen, kör bara korta blixtattacker o sen får de va över banne mej.

  • Victoria says:

   Grattis Dante, det tog förvånansvärt lång tid att sno en doja faktiskt. Tuggade han på den eller bar han bara omkring den?

   Du, det är inte mitt humör det hänger på. Jag är gift med en jävla långsint kärring som tystsurar i flera dagar (och hittar på ALLT för att inget skall vara ett dugg hans fel). Jag villl bli förbannad och lägga det bakom mig, men han gör det stört omöjligt.

   • Majabella says:

    Aha! Rena rama motsatsen till hundarna alltså: han vill inte bära nåt, särskilt inte skulden och helst ge den till nån annan att bära.
    Känner väldigt väl igen typen: manliga bortförklaringar. Halvan är skitbra på att härleda grundorsaken till mig om han skulle tabba sig. Som när han glömde stänga garageporten när vi skulle åka till fjällen: det var egentligen mitt fel för jag klev in i bilen, i vanliga fall när han åker till jobbet så gör jag ju inte det …

 • Bibbi says:

  Han är ju så jäkla söt trots allt. 😀

 • Jävla tur att man inte har ringt idag då … om du har varit “over the top skitförbannad”.

  Och ja, du har svinstora fötter.

  Hehe.

 • Birgit says:

  Herrejösses! Här sladdar jag in som eftermiddagshållamigvakenpaus och ser antingen världens minsta hund eller världens största toffel. AMAYZING! 😀

 • Granntanten says:

  Du ligger i lä när det gäller skostorleken, honey pie… Just sayin.

 • maggan says:

  Saknar dig!!!Vad har hänt??

 • Ann-Britt says:

  Är inne flera gånger varje dag och kollar om du har skrivet ett inlägg!
  Saknar dig och dina ord så mycket.

 • Annika K says:

  Hoppas du mår bra.

  Kraaaaam

 • Linda says:

  Brukar inte skriva, har faktiskt aldrig skrivit någon kommentar någonsin någonstans. Så man kan väl säga att du får äran att ta min oskuld i denna kvalifikation. 🙂 Några andra oskulder är det ont om nu förtiden efter mina strax 40 år. Okej då, en och annan finns det kvar, men de ska så förbli! Så, var har du tagit vägen?? Brukar läsa några bloggar på kvällen, innan det är ljudboksdax o J.B förhopningsvis kommer på besök,däribland din, som blivit en favorit.. Blir lika “besviken” varje kväll det inte kommit något nytt inlägg.. Men nu ikväll, när du fortfarande inte skrivit något, blev jag faktiskt lite orolig..
  :-\ Hoppas verkligen att allt är ok och att du mår bra…
  Har maken kanske, av misstag i sin ibland plötsligt påkomna städiver, lyckats dammsuga upp all teknik?! Och vilken av alla i hans ägo han använde just då och ännu håller på att söka igenom alla dammpåsar?!Kanske är du i båten, ute på någon solig långtur, och har lyckats med konststycket att alla Internet-kopplade pryttlar fallit över bord?! Och så helgdag på det, alltså allt stängt.. Ja, så hoppas vi det ligger till! Så imorgon kväll finns det säkert minst ett inlägg.. Japp, så är det nog!
  ( Skönt att kunna lugna nerverna lite, så här innan natti-time.) Kram på dig! / L

  • Victoria says:

   Skall det krävas total radiotystnad för att den oskulden skulle tas så var det banne mig värt det. Sluta nu för guds skull inte. Och jag blir väldigt varm om hjärtat över att du bryr dig. Kram 🙂

 • Ibe says:

  Säger som de andra här….. saknar dig och dina roliga inlägg!!! Sköt om dig!

 • Victoria says:

  Ni är rara på riktigt faktiskt. Och det dämpar mitt vansinne, ihop med hundsällskapet.

  Tack för att åtminstone ni saknar mig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.