Jag älskar er allihop

Och särskilt de som tycker om mig så mycket att de skickar nageltips.

Läsaren Anna, som skrev att hon skulle till New York för ett tag sen, har varit där och kommit hem igen. Och ja, det är visserligen lite okay att bli lite avundsjuk och avsky henne en gnutta för att hon precis varit där och shoppat och tjänat pengar på sin shopping (man tjänar VISST pengar när allt är billigare och dollarkursen är låg). Sen var hon tvungen att påminna om NYC-resan i gårdagens inlägg igen, så man blev lite extra grön, så fast hon är snäll är hon en dummer. Jag skulle lätt kunna tänka mig en liten weekend eller fyra dit ganska snart. Har inte varit där sen maken skickade dit mig för båtdelar, och då blev det ju inte så HIMLA mycket shopping alls.

Jag fick ett mail av Anna igår. Hon hade köpt det ultimata skrapverktyget i Amerikatt. För i ärlighetens namn, hur många använder den där fåniga träpinnen för att skrapa bort lacket med? Jag gör det inte, jag skrapat med en annan nagel. De kunde lika gärna skickat med inget alls istället för träpinnen.

Screen Shot 2013-09-29 at 5.42.27 PM

Och så en bild på det praktiska verktyget.

nagelskrapa

Gissa vem som kastade sig över eBay och letade upp verktyget, det kostade hela 40 spänn + frakt.

Gissa vem som sitter och hoppas att posten går med ljusets hastighet och att de skickar just den här postsäcken med någon slags rymdskepp så det kommer redan idag.

Inte troligt.

Men jäklar vad jag längtar. Det känns liksom som att samlingen med saker man inte följer manualen med är komplett om skrapan gör jobbet.

Nu kan jag inte byta nagellack förrän skrapan kommer. Då skall jag först pussa på den, och sedan sätta mig i ett tyst och stillsamt rum och testa.

Tack Anna. Det var precis vad jag behövde.

Jag återkommer självklart med recension, eftersom naglar som höstpyssel skulle kunna vara det viktigaste som finns i världen.

Det och rövar som får plats i jeans.


Posted in Naglar naglar naglar by with 14 comments.

Comments

 • Tinna says:

  okey, ett himla tjat om gelnaglar… Jag får väl ge mig ut och se om jag hittar några’ra. Har gått till en tjej som fixar naglarna (är det gelnaglar??) kostar 900 och nu när jag valt att vara utan så är mina naglar helt förstörda. Mjuka, korta, spräckliga, fula. You name it.
  Är dina gelnaglar min lösning på livet?

  • Victoria says:

   Om du har gått hos ngn som fixar naglarna kan jag lova att det är gellack. 😉

   Gellack är 42 som är meningen med livet.

 • B-M says:

  Törs jag berätta att jag ska till New York i sommar? 😉

 • Fru M says:

  Dendär skrapan liknar tandstensskrapan jag har till hundens tänder..samma pris, och finns hos en veterinär nära dig 🙂

 • Todde says:

  Eller så “klipper” man naglarna flera gånger om dagen. Då slipper man allt sånt där 🙂

 • Anna says:

  Tack! Kul att få bli omnämnd i ditt inlägg! Men när jag tänkt till en stund fick jag ångest… Tänk om du inte alls gillar den…jaja få får jag väl köpa av dig den 😉
  Hoppas också på snabb leverans. Och jag borde ju själv gå in och köpa dom däringa kopparna, men å andra sidan har jag ju min skrapa så kopparna kanske är onödiga.

  Ser verkligen fram emot din recension 🙂
  Kram

  • Victoria says:

   Om jag inte gillar den kan jag ju använda den som tandstensskrapa till hundarna haha. Men var det meningen att den skulle funka utan att man behövde ha sån där borttagningsgeggamoja på?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.